Ervaring bij Ooglift

Beoordeling Ooglidcorrectie

88

“Veel ervaring, lopende band werk”

De intake verliep rommelig. Hoewel ik op tijd was en in de wachtkamer zat, dachten ze dat ik er niet was en bleven ze me ook na de uiteindelijke aanmelding vergeten.

De intake zelf was vreemd. Het begon met het maken en uploaden van foto’s van mijn ogen (en een vreemde stilte). Daarna liet dr. Geerlings voor- en na-foto’s zien van allerlei patiënten die hij geholpen had, gaf wat halve complimenten tussendoor over mijn hoeveelheid rimpels en stand van wenkbrauwen, om af te sluiten met de vraag of nu al mijn vragen waren beantwoord. Let wel, ik had nog geen vraag gesteld en er was ook nog geen echt gesprek geweest. Dr. Geerlings had verder ook niet aan mijn oogleden gezeten. Ik kreeg papieren mee naar huis en kon bij de assistente een afspraak maken.

Op basis hiervan getwijfeld over de ingreep maar afgaande op de vele positieve reacties over de kliniek en de vele ooglidcorrecties die dr. Geerlings uitvoert, besloten dat ervaring in deze zwaarder weegt dan de rest eromheen en een week later kon ik terecht.

De ingreep zelf vond ik pittig. 3 spuiten per oog, knipgeluiden, dichtbrandgeluid... je voelt daar niks van maar prettig was anders. Dr. Geerlings doet ondertussen een babbeltje, wat een beetje afleidt. Na afloop kun je bijkomen in een kamertje en komen de assistentes regelmatig bij je kijken. 10 minuten na de ingreep begon bij mij de wond te branden en steken. Extra paracetamol erin. De verdoving zou 3-4 uur moeten aanhouden maar thuis heb ik er nog een pijnstiller bijgenomen. Na 2 uur hield de pijn op en ben ik pijnvrij gebleven.
Mijn ogen waren aardig opgezwollen en heb ik twee dagen maar een halve cm kunnen openen. Dag 1 is kijken vermoeiend en zit je het liefst met de ogen dicht. Dag 2 kon ik half televisie kijken met mijn hoofd in mijn nek glurend door het spleetje, en half rusten. Dag 3 trok de zwelling langzaam naar mijn wangen. Een uurtje werken achter de computer was te veel. Heel rustig aan nog dus. Toonbaar was ik nog niet. Nu op dag 4 is de zwelling aan het normaliseren en beginnen de pleisters te irriteren en alles te jeuken. Blij dat morgen al de hechtingen eruit mogen.
Slapen was de eerste twee nachten moeilijk doordat je op je rug moet liggen. Nacht 1 had ik m’n zonnebril op om te voorkomen dat ik in mijn ogen zou wrijven. Ik had gelukkig oogdruppels gekocht want mijn ogen waren erg droog. Oogzalf was handiger geweest en had dr. Geerlings mijns inziens moeten voorschrijven nav mijn bestaande droge ogen. Hierdoor een oogontsteking gekregen in 1 oog.
Al met al verloopt alles voorspoedig, maar ben je echt wel drie-vier dagen uit de running. Het stelt niks voor, maar toch ook weer wel als je er wat te gemakkelijk in gaat.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Ooglift

Specialist: Rob Geerling (Oogchirurg)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

21 november 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Ooglift

10
05 maart 2012 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Rosemarie van Beek

Grote klasse. Deskundig, vriendelijk, rustig, betrokken. EN een SUPER resultaat.

10
22 maart 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Vagn

Zeer deskundige oogarts, luistert goed naar je en vertelt exact wat hij gaat doen op een rustige en duidelijke manier in een prettige sfeer. Ruimte…

82
09 april 2020 Ooglidcorrectie
“ Perfect ” Anonieme gebruiker

Ik vond de persoonlijke begeleiding heel erg fijn! Echt een aanrader deze kliniek zeg, erg tevreden