Ervaringen L.M. MacLennan

Gesorteerd op

.

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,1Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 8,1Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
10
27 november 2020 Liposuctie
“ Een hele professionele en fijne ervaring! ” P.A.J.W.

De deskundigheid is heel goed. Heel goed gevoel, ook om alles te kunnen vragen. Een hele professionele en fijne ervaring!

98
02 november 2020 Schaamlipcorrectie
“ Hele fijne plek. Ik werd snel geholpen. ” Anonieme gebruiker

Hele fijne plek. Ik werd snel geholpen. Ingreep ging heel prettig, alleen had ik het fijn gevonden als er even gevraagd werd of het oké was dat er…

10
02 november 2020 Borstlift
“ Het resultaat is nog mooier dan ik had gehoopt! ” Anonieme gebruiker

Ik voelde me direct op mijn gemak bij dokter MacLennan en ze begreep wat ik wilde. Dankzij haar deskundigheid en inlevingsvermogen is het resultaat…

10
20 februari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

De arts heeft oog voor detail, denkt vooruit, werkt secuur en windt geen doekjes om de behandeling. Ook wordt de nazorg met precisie geleverd.

99
20 februari 2020 Borstlift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstlift) ” Priscilla

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De behandeling is 100% meegevallen en het resultaat is prachtig.

91
06 februari 2020 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat, de operatie ging snel, ik werd goed gerustgesteld!

80
22 januari 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

De arts heeft oog voor detail, denkt vooruit, werkt secuur en windt geen doekjes om de behandeling. Ook de nazorg wordt met precisie geleverd

10
21 januari 2020 Dijbeenlift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Dijbeenlift) ” Anonieme gebruiker

Onttzettend relaxe intake gesprek gehad. Niemand heeft haast en neemt alle tijd voor je. Resultaat geweldig. Nacontrole ook prima!

10
13 januari 2020 Armlift
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Armlift) ” Margretha

Goede ervaring. Zeer fijne dokter, kundig en rustgevend

98
25 juli 2018 Liposuctie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Liposuctie) ” Katja

Ik ben heel goed geholpen en de Boerhaave Kliniek door dokter McLennan. Ontzettende tevreden over en trots op het resultaat!