Borstvergroting ervaringen Frans Straten

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
28 mei 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Adi

Frans neemt genoeg tijd voor je. Hij antwoord al je vragen en luistert goed aan je wensen. Een hele lieve man!

98
08 mei 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Nicole

Deze review is voor de borstlift van 24-01-2018

10
28 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Elza

Deskundig personeel, weten waar ze over praten. Fijne arts. Ik raad de kliniek aan iedereen aan!

84
28 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” B.

Ik beveel kliniek Heyendael aan anderen aan door mijn positieve ervaring. Goede hulp van al het personeel en lieve verpleging tijdens de operatiedag.

83
23 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Malou

Wordt goed geluisterd naar je wensen en de arts geeft eerlijk advies. Zorgt ervoor dat het natuurlijk blijft. Operatie ging snel en duidelijk.…

93
19 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” R.

Nog nooit ergens zó blij mee geweest!!!

91
17 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Jasmijn

Vriendelijk personeel met veel enthousiasme voor het vak en met ruimte voor persoonlijke verhalen. Oprecht betrokken. Operatiedag als heel rustig en…

10
16 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Marielle

-Eerlijk advies wat wel en niet mogelijk is. Deskundig en vriendelijk personeel.

85
13 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Annick

Goede service, klantvriendelijk en ze geven je de beste adviezen. Ze nemen de tijd voor je. Ik zou deze kliniek aan iedereen aanbevelen.

91
13 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” -

Eerlijke voorlichting. Nemen de tijd voor je vragen en geven vakkundig advies. Top behandeling en nazorg.