Fillers ervaringen Bart Biermans

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
90
15 maart 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Fijne service, blij met het resultaat!

10
15 maart 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Friendly front desk, professional and trustworthy doctors.

10
13 maart 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Ik ben erg tevreden over de behandeling ( fillers gezicht/ kaaklijn). Ik ben nu drie keer geweest, ik vond het best wel spannend maar je wordt erg op…

99
08 maart 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Super resultaat geworden met het opvullen van de lippen d.m.v de fillers methode. Klantvriendelijke binnenkomst en fijne medewerkers die hun vak…

10
06 maart 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Na veel aanbevelingen ben ik bij deze kliniek terecht gekomen.

94
05 maart 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” K

super blij met de behandeling, mooi natuurlijk resultaat.

92
23 februari 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Het was een zeer fijne ervaring en ben erg blij met het resultaat.

99
16 februari 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Een zeer prettige ervaring. Erg goed geholpen en ben erg blij met het resultaat. Een echte aanrader!

99
15 februari 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Tina

Prettige, kleinschalige, no nonsense kliniek waarbij de persoonlijke wensen en benadering voorop staan.

10
31 januari 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Heel erg tevreden met het consult, de behandeling en vooral het resultaat. Het betrof lipfillers en Biermans is hierin zeker de specialist.