Faceland Utrecht

Franciscusdreef 38C, 3565 AC Utrecht (Nederland)

Onderdeel van organisatie Faceland met 7 vestigingen

88
Geweldig Bekijk 260 reviews

Over Faceland Utrecht

Faceland Utrecht

 • Botox
 • Fillers
 • Lipvergroting
 • Borstvergroting
 • Ooglidcorrectie
 • Schaamlipcorrectie
 • Mini facelift
 • Facelift

Borstoperatie: betalen in termijnen vanaf €33,25 per maand
Een borstoperatie is één van de meest uitgevoerde behandelingen met een zeer hoge cliënttevredenheid. Borsten die wat verslapt zijn door ouderdom, zwangerschap of vermagering kunnen door de ingreep weer ronder, steviger en voller worden. Bij Faceland kun jij terecht voor een borstvergroting, borstlift en borstprothesewissel. Door de manier van werken en efficiëntie is Faceland in staat om een borstvergroting met Motiva implantaten aan te bieden voor slechts € 2.350,- (excl. €60,- DBIR kosten). Faceland maakt gebruik van de A-merk implantaten Motiva en Mentor en biedt hiermee de laagste prijsgarantie in Nederland. Bij Faceland kun jij ook terecht voor een all-in traject dit houdt in dat het consult borstvergroting met de consulente én het kennismakingsgesprek met de plastisch chirurg op één dag plaatsvinden.

Bovenooglidcorrectie
Een bovenooglidcorrectie is een kleine chirurgische ingreep en kan wonderen doen. Het is vaak maar een subtiel verschil waardoor mensen niet goed weten wat ze aan je zien, maar je krijgt wel complimenten dat je er stralend uitziet. Je zult er minder vermoeid uitzien, geen hangende oogleden meer hebben, een frissere uitdrukking hebben en je kunt makkelijker oog make-up aanbrengen!

Bij Faceland is een bovenooglidcorrectie door ervaren cosmetisch artsen en een Physician Assistant al mogelijk voor een scherpe en vaste totaalprijs van €365,- voor beide ogen. Ook met deze behandeling zijn wij de voordeligste in Nederland!

Onderooglidcorrectie
Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep die wonderen kan doen wanneer je last hebt van wallen, hangende onderoogleden of donkere kringen.De chirurg verplaatst of verwijdert de overtollige hoeveelheden vet en huid onder jouw oog, zodat je er na de ingreep weer jong en fris uitziet.

De kosten voor een onderooglidcorrectie bedragen €999,-. Dit is een totaalprijs voor beide ogen, uitgevoerd door een chirurg.

Schaamlipcorrectie
Een schaamlipcorrectie een steeds vaker voorkomende behandeling. Bij een schaamlipcorrectie van de binnenste schaamlippen, ook wel van een labia correctie genoemd, wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald. Stoor jij je aan de vorm of grootte van jouw binnenste schaamlippen? Of doet het pijn tijdens bijvoorbeeld fietsen, vrijen of sporten? Dan kan deze relatief eenvoudige ingreep jouw oplossing zijn!

Faceland biedt een schaamlipcorrectie aan voor een vaste voordelige totaalprijs van €485,-, uitgevoerd door een cosmetisch arts of Physician Assistant. Bij Faceland wordt de schaamlipcorrectie helaas niet vergoed. Wel is het mogelijk om achteraf gespreid te betalen voor elke behandeling.

Mini facelift
Een mini facelift is een ingreep onder plaatselijke verdoving waarbij de plastisch chirurg de wangen strakker maakt. Goedkoper, sneller en veiliger dan een klassieke facelift. Faceland biedt een mini facelift aan voor een vaste voordelige totaalprijs van €2.275,-. Dit is een all-inclusive prijs, dus inclusief intake, drukverband en nacontrole.

Facelift: betalen in termijnen vanaf €76,27 per maand
De MACS-Lift (Minimal Acces Cranial Suspension Lift) is de meest gebruikte facelift techniek. De meeste patiënten zijn 40 jaar of ouder. Ze storen zich aan en matig huidoverschot, een diepere neuslippenplooi, een wat minder strakke hals en vooral een minder strakke kaaklijn.

Als de huid van hals nog verder verslapt is, moet de operatie worden uitgebreid. Dan moeten ook achter het oor sneetjes worden aangebracht. Vervolgens wordt het onderhuids bindweefsel (SMAS) met hechtingen vastgezet of deels verwijderd (SMASectomie). Aansluitend kan meer huid van de hals worden verwijderd en strak worden gemaakt.

Liposuctie
Wanneer je last hebt van plaatselijke vetophopingen die niet willen verdwijnen met een dieet of sporten, is liposuctie mogelijk de oplossing. Niet voor niets is liposuctie in de VS de meest uitgevoerde operatie. Liposuctie is een operatie die binnen één dag plaatsvindt onder plaatselijke verdoving of een algehele narcose, afhankelijk van de grootte en de plaats van het te behandelen gebied. Op deze manier kan de plastisch chirurg mooie contouren creëren.

De prijs per kleine zone is €850,- en de prijs per grote zone is €2.250,-.

Buikwandcorrectie: betalen in termijnen vanaf €41,50 per maand
Een buikwandcorrectie is een operatie die kan helpen bij een verslapte buik na bijvoorbeeld een zwangerschap, veroudering van de huid of gewichtsverlies. Door de huid strak te trekken krijg jij die strakke buik die je graag zou willen. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen een mini en volledige buikwandcorrectie.

De prijs voor een mini buikwandcorrectie is €2.975,- en de prijs van een volledige buikwandcorrectie is €3.400,-.

Specialisten

 • Xander Bakker
 • Gabriel Jansen
 • Oliver Kloeters
 • Nicoline Nijman
 • Michiel Westedt
 • Chloé Wittenberg
 • Marie Kuijt
 • Murielle van Engelen
 • Janne van Avendonk
 • Sjobha van den Berg
 • Amber Zegveld
 • Sarah Harrad

Neem contact met ons op voor een kosteloos consult

Lees verder

Contactgegevens

Faceland Utrecht Franciscusdreef 38 C 3565 AC Utrecht (Nederland)

Werkzame specialisten

Oliver Kloeters Plastisch Chirurg Bekijk profiel
Janne van Avendonk Arts Bekijk profiel
Sjobha van den Berg Arts Bekijk profiel
Muriëlle van Engelen Arts Bekijk profiel
David Hamraz Arts Bekijk profiel
Sarah Harrad Arts Bekijk profiel
Gabriel (G.P.P.G) Jansen Plastisch chirurg Bekijk profiel
Marie Kuijt Arts Bekijk profiel
Nicoline Nijman Cosmetisch arts Bekijk profiel
Lydia van Oostveen-Bol Plastisch chirurg Bekijk profiel
Michiel Westedt Arts Bekijk profiel
Chloé Wittenberg Physician Assistant Bekijk profiel
Amber Zegveld Arts Bekijk profiel

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 09:30 - 17:00

Beoordelingen van Faceland Utrecht

 • 8,0Telefonische bereikbaarheid
 • 8,7Klantvriendelijkheid
 • 8,8Het consultgesprek
 • 8,8Deskundigheid medische staf
 • 8,8De behandeling
 • 8,7Persoonlijke service
99
22 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Utrecht (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

erg fijne behandeling, duidelijke informatie, was erg zenuwachtig voor de behandeling maar werd goed gerustgesteld. Resultaat erg tevreden. Echt een…

71
20 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Meer dan tevreden over het eindresultaat ” Anne

Presentatie was erg chaotisch. Had het prettig gevonden wanneer David tijdens ingreep mij meer pro actief info had verstrekt ( waarom kreeg ik de ogen…

97
20 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Prijs kwaliteit ” Anonieme gebruiker

De prijs en kwaliteit. Super snelle behandeling gekregen met een super resultaat, heel erg tevreden.