Robert de Wijn

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

83
Geweldig Bekijk 14 reviews

Over Robert de Wijn

Drs. Robert de Wijn (1982) studeerde geneeskunde in Utrecht waarbij hij tweemaal een half jaar doorbracht bij de Zuid-Afrikaanse traumachirurgie in Johannesburg en Kaapstad. Hierna volgde hij de specialisatie plastische, reconstructieve- en handchirurgie aan het Academisch Medisch Centrum Amsterdam, Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk en het NKI/Antoni van Leeuwenhoek. In deze periode haalde hij de examens voor de Europese certificering voor plastische chirurgie (EBOPRAS) en handchirurgie (FESSH).

Na zijn opleiding tot plastisch chirurg specialiseerde hij zich verder door middel van een fellowship vanuit het Erasmus Medisch Centrum en werkte hij als staflid plastische chirurgie in het OLVG en AMC. Van 2016 tot 2017 woonde hij in Sydney om te werken in een internationaal gerenommeerde kliniek en ervaring op te doen met de laatste ontwikkelingen in de cosmetische chirurgie.

Lid van de:Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC), Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC), Nederlandse vereniging voor handchirurgie (NVVH), European wrist arthroscopy society (EWAS).

Big:59910132401

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

Bloemingdael plastische chirurgie Haarlem Bekijk kliniek

Beoordelingen van Robert de Wijn

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
10
30 oktober 2018 Tepelcorrectie
“ Beoordeling Bloemingdael plastische chirurgie (Behandeling: Tepelcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Er wordt goed gekeken naar je wensen en besproken of deze haalbaar zijn. Zeer prettige ervaring mbt de behandeling inclusief voor en na traject.

10
10 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bloemingdael plastische chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Patricia

Kliniek Bloemingdael is professioneel, deskundig maar erg persoonlijk. Veel aandacht voor je verhaal en alle tijd en persoonlijke aandacht voor de…

90
10 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bloemingdael plastische chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Heleen

Eerste indruk voelde me meteen op mijn gemak. Alles was heel goed gegaan.