Robert de Wijn

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

85
Geweldig 24 reviews

Over Robert de Wijn

Drs. Robert de Wijn (1982) studeerde geneeskunde in Utrecht waarbij hij tweemaal een half jaar doorbracht bij de Zuid-Afrikaanse traumachirurgie in Johannesburg en Kaapstad. Hierna volgde hij de specialisatie plastische, reconstructieve- en handchirurgie aan het Academisch Medisch Centrum Amsterdam, Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk en het NKI/Antoni van Leeuwenhoek. In deze periode haalde hij de examens voor de Europese certificering voor plastische chirurgie (EBOPRAS) en handchirurgie (FESSH).


Na zijn opleiding tot plastisch chirurg specialiseerde hij zich verder door middel van een fellowship vanuit het Erasmus Medisch Centrum en werkte hij als staflid plastische chirurgie in het OLVG en AMC. Van 2016 tot 2017 woonde hij in Sydney om te werken in een internationaal gerenommeerde kliniek en ervaring op te doen met de laatste ontwikkelingen in de cosmetische chirurgie.


Lid van de:Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC), Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC), Nederlandse vereniging voor handchirurgie (NVVH), European wrist arthroscopy society (EWAS).


BIG: 59910132401

Lees verder

Beoordelingen van Robert de Wijn

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
80
25 juli 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Moniek

Persoonlijk en professioneel

10
22 juli 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Valerie

Na twijfel over de correctie i.v.m. gebruik bloedverdunners toch na meerdere keren contact te hebben gehad over risico's wel de behandeling laten…

90
30 april 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” S.B.

Zeer vriendelijk en zeer correct behandeld. Goede uitleg, goed begeleiding.