Robert de Wijn

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

86
Geweldig 32 reviews

Over Robert de Wijn

Drs. Robert de Wijn (1982) studeerde geneeskunde in Utrecht waarbij hij tweemaal een half jaar doorbracht bij de Zuid-Afrikaanse traumachirurgie in Johannesburg en Kaapstad. Hierna volgde hij de specialisatie plastische, reconstructieve- en handchirurgie aan het Academisch Medisch Centrum Amsterdam, Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk en het NKI/Antoni van Leeuwenhoek. In deze periode haalde hij de examens voor de Europese certificering voor plastische chirurgie (EBOPRAS) en handchirurgie (FESSH).


Na zijn opleiding tot plastisch chirurg specialiseerde hij zich verder door middel van een fellowship vanuit het Erasmus Medisch Centrum en werkte hij als staflid plastische chirurgie in het OLVG en AMC. Van 2016 tot 2017 woonde hij in Sydney om te werken in een internationaal gerenommeerde kliniek en ervaring op te doen met de laatste ontwikkelingen in de cosmetische chirurgie.


Lid van de:Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC), Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC), Nederlandse vereniging voor handchirurgie (NVVH), European wrist arthroscopy society (EWAS).


BIG: 59910132401

Lees verder

Beoordelingen van Robert de Wijn

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
10
10 maart 2020 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” A.

Mijn ervaring is dat je goed ingelicht word en de behandeling was uitstekend.

10
16 februari 2020 Buikwandcorrectie
“ Grandioos! ” Lizette

Geweldige kliniek en een super mooi resultaat ik ben zeer tevreden! Raad het zeker aan!!

10
16 januari 2020 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Sandra

De operatie is zeer geslaagd en het resultaat prachtig! Heel erg blij met het contact, het voor-en na traject en de service.