Klaske Booij

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

85
Geweldig 24 reviews

Over Klaske Booij

"Continu het best haalbare resultaat nastreven met daarbij een helder en duidelijk verwachtingspatroon, dat is mijn passie."


Na haar opleiding Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, verhuisde drs. K.A.C. Booij naar Amsterdam en heeft daar van 2008 tot 2012 haar opleiding algemene chirurgie gevolgd. Daarnaast heeft zij verschillende wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en is zij gepromoveerd. Van 2012 tot 2016 volgde zij haar specialisatie tot Plastisch, Reconstructief en Handchirurg in het AMC te Amsterdam, het Antoni van Leeuwenhoek (Nederlands Kanker Instituut) te Amsterdam, het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk en het Spaarne Gasthuis te Haarlem.

Daarnaast heeft zij een extra cosmetische en post-bariatrische stage in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven gevolgd. Sinds 2016 is zij Fellow van de European Board of Plastic and Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS). Ook heeft zij de Body Contouring Surgery Course van de gerenommeerde dr. Jean-François Pascal gevolgd in Lyon. Daarnaast volgt zij frequent andere cursussen om volledig up-to-date te blijven. Haar andere passies zijn haar gezin, reizen en fotografie.

BIG: 39065549701

Lees verder

Beoordelingen van Klaske Booij

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
25 juli 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Lucie

Het consultgesprek was duidelijk en eerlijk. De behandeling werd zorgvuldig voorbereid (Dr. Booij nam ruim de tijd om af te tekenen) en de ingreep was…

10
24 juli 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Borstvergroting) ” S.

Dr. Booij luisterde heel goed naar mijn wensen. Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat.

10
22 juli 2019 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Er is al een warme sfeer in de wachtkamer. De chirurg luistert naar je verhaal en wens. Er wordt duidelijk verteld wat je van de behandeling kunt…