Klaske Booij

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

85
Geweldig 28 reviews

Over Klaske Booij

"Continu het best haalbare resultaat nastreven met daarbij een helder en duidelijk verwachtingspatroon, dat is mijn passie."


Na haar opleiding Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, verhuisde drs. K.A.C. Booij naar Amsterdam en heeft daar van 2008 tot 2012 haar opleiding algemene chirurgie gevolgd. Daarnaast heeft zij verschillende wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en is zij gepromoveerd. Van 2012 tot 2016 volgde zij haar specialisatie tot Plastisch, Reconstructief en Handchirurg in het AMC te Amsterdam, het Antoni van Leeuwenhoek (Nederlands Kanker Instituut) te Amsterdam, het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk en het Spaarne Gasthuis te Haarlem.

Daarnaast heeft zij een extra cosmetische en post-bariatrische stage in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven gevolgd. Sinds 2016 is zij Fellow van de European Board of Plastic and Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS). Ook heeft zij de Body Contouring Surgery Course van de gerenommeerde dr. Jean-François Pascal gevolgd in Lyon. Daarnaast volgt zij frequent andere cursussen om volledig up-to-date te blijven. Haar andere passies zijn haar gezin, reizen en fotografie.

BIG: 39065549701

Lees verder

Beoordelingen van Klaske Booij

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
89
17 december 2019 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Fijne, rustige kliniek. Er wordt tijd voor je genomen, meegedacht over een uiteindelijk goed/tevreden resultaat.

10
30 oktober 2019 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Zou deze kliniek zeker aan iedereen aanraden. Ben ontzettend tevreden boven verwachting is het resultaat geworden. Drs. K.A.C. Booij is een…

10
16 oktober 2019 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Schaamte doet een hoop bij een mens, maar hier werd dat gevoel weggenomen. De vriendelijkheid, uitleg, de deskundigheid was heel fijn.