Menno Huikeshoven

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

84
Geweldig 24 reviews

Over Menno Huikeshoven

"Nauwkeurigheid, betrokkenheid en vakmanschap voor een optimaal resultaat"


Na het voltooien van een promotieonderzoek aan de Universiteit van Amsterdam in 2002 en het cum laude behalen van het artsexamen aan dezelfde universiteit in 2004 volgde Dr. Menno Huikeshoven de training tot Plastisch, Reconstructief en Handchirurg van 2005-2010 in het AMC te Amsterdam, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis / Nederlands Kanker Instituut te Amsterdam en het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Tijdens deze opleiding werd hij tevens Fellow van de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery door het behalen van de hiervoor vereiste Europese examens in 2009. Hierna vertrok hij met zijn gezin naar Vancouver (Canada) waar hij zich tijdens een 2-tal fellowships verder specialiseerde in aangezichtsreconstructies en in de hand-, pols- & microchirurgie. Na het succesvol afronden van deze fellowships werd hij gevraagd om in langer Vancouver te blijven en werkte vervolgens van 2011 tot 2013 als staflid Plastische Chirurgie in Vancouver General Hospital.
In 2013 keerde hij met zijn gezin terug naar Amsterdam en is sindsdien samen met de andere Plastisch Chirurgen van Kliniek Blooming werkzaam in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk en het Spaarne Gasthuis te Haarlem. Daarnaast werkt hij regelmatig in het Zaans Medisch Centrum. Zijn aandachtsgebieden zijn de Hand- en polschirurgie alsmede de reconstructieve chirurgie, in het bijzonder borstreconstructie en aangezichtsreconstructie.
Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie, de (Canadese) British Columbia Hand Society en Fellow van de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery.


BIG: 49063224801

Lees verder

Beoordelingen van Menno Huikeshoven

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service
10
29 april 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Brigitte

Deskundig, zeer klantvriendelijk en mooi resultaat.

10
28 april 2018 Oorcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Oorcorrectie) ” D.

Heb meerdere operaties aan oren gehad maar nooit tevreden. Inmiddels geholpen door Dr. Huikeshoven en eindelijk blij met het resultaat!

90
28 april 2018 Wenkbrauwlift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Wenkbrauwlift) ” Hans

De behandeling is mij 100% meegevallen. Het personeel is heel vriendelijk en aardig! De operatie is geslaagd!