Gilean Nolst Trenité

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

74
Goed 2 reviews

Over Gilean Nolst Trenité

Drs. G.A. Nolst Trenité studeerde geneeskunde aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam waarna hij zich van 2010 tot 2016 specialiseerde tot Plastisch-, Reconstructief-, Cosmetisch- en Handchirurg aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. Hierna werkte hij in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort waar hij zich specifiek richtte op de reconstructieve en cosmetische plastische chirurgie.


Dokter Nolst Trenité heeft een specifieke interesse in de cosmetische chirurgie van het gezicht en in het bijzonder in de functionele en cosmetische neuschirurgie waarin hij zich na zijn specialisatie heeft ge-superspecialiseerd (Rhinoplasty Fellowship).
Hij is officieel Fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive en Aesthetic Surgery (EBOPRAS). Nolst Trenité is lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC).
Hij heeft onderzoek gedaan naar de reconstructie van de oogkas (UW Medical Center, Seattle, USA) en specifieke hechttechnieken in de neuschirurgie.


In zijn vrije tijd is Nolst Trenité natuurfotograaf. Ook hierin streeft hij naar schoonheid en esthetische balans.


BIG: 29912137501

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

Blooming Plastische Chirurgie Haarlem Bekijk kliniek

Beoordelingen van Gilean Nolst Trenité

  • 7,5Telefonische bereikbaarheid
  • 7,5Klantvriendelijkheid
  • 7,5Het consultgesprek
  • 7,5Deskundigheid medische staf
  • 7,5De behandeling
  • 7,5Persoonlijke service
10
15 december 2018 Schaamlipcorrectie
“ Uitstekend ” S.

De arts is ontzettend kundig en het resultaat is boven verwachting. Zowel de operatie zelf als het herstelproces viel ontzettend mee. Ik zou iedereen…

10
26 november 2018 S-lift / MACS lift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: S-lift / MACS lift) ” Anonieme gebruiker

Gewoon goed!