Ervaringen Easy Cosmetics

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
15 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekende ervaring ” Anna

Ik kom al jaren bij deze kliniek voor botox behandelingen, en ben altijd tevreden met de deskundigheid en vriendelijkheid. Toen ik besloot een…

90
26 december 2018 Overige behandelingen
“ Professioneel, betrouwbaar. ” Anonieme gebruiker

De heer Makmel heeft een persoonlijke benadering en visie. Nooit overbodige adviezen of meerkosten, kortom prettig en betrouwbaar.

10
16 oktober 2018 Botox
“ Nette praktijk , vriendelijke mensen en top resultaat . ” Wil

Ik ben nu al een paar keer geweest in de oude kliniek en nu in de nieuwe kliniek .

10
05 oktober 2018 Botox
“ Deskundig advies. Mooi resultaat. ” Sanna

Deskundig advies en uitleg. Fijne begeleiding door de behandeling heen. Heel mooi en natuuurlijk resultaat.

10
01 oktober 2018 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

James is zeer deskundig en eerlijk. Behandeld met een persoonlijke “touch”.

10
03 september 2018 Botox
“ Behandeling frons ” Anonieme gebruiker

Dr. Toby is een vriendelijke en kundige arts. Mooie nieuwe locatie met genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

92
03 september 2018 Botox
“ Zeer goede en prettige service ” Tessa

Ik kwam hier nu voor de 2e keer en heb het weer als zeer prettig ervaren. Er hangt een fijne, relaxte maar toch professionele sfeer. Behandeling is…

10
31 augustus 2018 Botox
“ aangename kliniek ” Tom

professionele en kundige artsen met een no nonsense mentaliteit. forever young met dank aan easy cosmetics in amsterdam

10
28 augustus 2018 Fillers
“ Zeer goed ” Anonieme gebruiker

Ik kom al jaren bij deze specialist. Altijd zeer vriendelijk,eerlijk en behoudend. Voldoet altijd aan de verwachting.

94
14 augustus 2018 Botox
“ Beoordeling Easy Cosmetics (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Absolute aanrader! Deskundige en aardige arts.