De Huidkliniek

Pensmarkt 16, 5211 JT 's-Hertogenbosch (Nederland)
Nog geen reviews

Ervaringen De Huidkliniek

Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over De Huidkliniek. Heb jij een behandeling laten uitvoeren bij De Huidkliniek? Laat het ons weten en help andere bezoekers!

Behandelingen bij De Huidkliniek

Vaak gekozen behandelingen
Gezicht
Lichaam
Huid
Armen & benen
  • Cryolipolyse
    (-)
  • Laserontharen
    (-)
  • Tatoeage Verwijderen
    (-)
Openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 16:00
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Algemene informatie De Huidkliniek

De Huidkliniek

De Huidkliniek zegt het al: zorg voor de huid. Met  vestigingen in Noord-Holland en Brabant verzorgen we met een professioneel team huidtherapeutische behandelingen, laserbehandelingen en vetbevriezings behandelingen afgestemd op uw behoeften. Naast huidtherapie van topkwaliteit vinden we persoonlijk contact zeer belangrijk.


Alle huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG. Renske Ypma richtte, na jarenlange werkervaring in de huid- en lasertherapie, de praktijk in 2003 op en heeft met De Huidkliniek een multidisciplinaire samenwerking opgebouwd met artsen, dermatologen en plastisch chirurgen uit onder andere het OLVG, Spaarne Gasthuis, Ziekenhuis Amstelland, de Jan van Goyen Kliniek, het Esthetisch Centrum Jan van Goyen, huidziekenhuis Dermicis, Centrum Oosterwal en Kliniek Bloemingdael.


Tevens heeft De Huidkliniek een samenwerkingsverband met het genderteam van het VUMC voor het ontharen van transgenders.
Onderdeel van organisatie De Huidkliniek met 13 vestigingen
Adresgegevens
Pensmarkt 16 5211 JT 's-Hertogenbosch (Nederland) Toon telefoonnummer