Ervaring bij Visus Oogkliniek

Beoordeling Ooglaseren

99

“Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren)”

Mijn man heeft zijn ooglaserbehandeling gehad bij Optical Express in Eindhoven en ik zelf bij Visus Oogkliniek in Rotterdam. Hier zaten slechts 3 maanden tussen, dus we kunnen het heel goed vergelijken. Wij zouden Visus Oogkliniek aanraden, omdat zij over een nieuwer laserapparaat beschikken, er uitgebreidere metingen worden verricht tijdens het vooronderzoek, de begeleiding persoonlijker / meer betrokken voelde en de prijs aantrekkelijker is. Bij Visus oogkliniek betaal je een vast bedrag, bij Optical Express hangt het bedrag van de grootte van de oogafwijking af. Voor mijn man was er geen verschil in prijs tussen de twee klinieken (hij had -1,50 en -1,75), omdat hij gebruik kon maken van een 'zomeraanbieding' bij Optical Express. Deze aanbieding werd later ook nog in een andere maand mondeling aangeboden, dus altijd proberen om nog iets van de prijs af te krijgen bij Optical Express!! Maar voor mij (met een hogere sterkte van -1,75 en -2,25) was Optical Express veel duurder, ook als ze nog extra korting gaven, dus daarom ben ik bij Visus Oogkliniek behandeld. Dus zeker als je een hoge oogafwijking hebt dan zal Optical Express nog veel duurder zijn.

Ik heb de behandeling bij Visus Oogkliniek als erg professioneel ervaren, met daarbij ook veel persoonlijke betrokkenheid. Je werd goed begeleid, de uitleg was rustig en duidelijk en de behandeling viel heel erg mee. Ik heb een Intralasik behandeling met Conreal Wavefront gehad. Tijdens de ingreep heb ik echt geen pijn ervaren, de 6 uur erna wel last gehad van prikkende/brandende ogen. Ik heb toen een paracetamolletje genomen en wat afleiding gezocht, hierdoor was het goed te doen. Bizar hoe snel je al scherp kan zien, super! Ik heb het inmiddels al 3 mensen aangeraden, die nu ook een vooronderzoek gaan doen. Ik raad de laserbehandeling (en dan vooral bij Visus Oogkliniek) van harte aan.

E
Esther

Kliniek: Visus Oogkliniek

Behandeling: Ooglaseren

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,6Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,8Het consultgesprek
  • 9,8Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Esther beveelt deze kliniek aan

30 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Visus Oogkliniek

92
27 december 2013 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Anonieme gebruiker

Heel tevreden, nette kliniek, deskundig en vriendelijk personeel en het belangrijkste: snel en prima resultaat! Ik kan deze arts en kliniek met een…

97
03 februari 2014 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Daniël Brito

Ook al draag ik pas 7 jaar een bril, was het zat er elke dag mee wakker te worden dat ik mijn bril eerst moet zoeken. Het beslaan van mijn glazen als…

82
08 februari 2014 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” A.J. Houtekamer

Omdat mijn vrouw een paar maanden eerder dezelfde behandeling had ondergaan was ik enigszins voorbereid op de behandeling (verloop en erna).