Ervaring bij Visus Oogkliniek

Beoordeling Ooglaseren

91

“Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren)”

Nog nooit ben ik in de ´medische wereld´ zo goed en duidelijk geholpen. Bij het vooronderzoek had ik allerlei vragen waar een heel deskundig antwoord op werd gegeven. Niet zoals vaker in een ziekenhuis, werd er op een klok gekeken. Het gesprek was pas afgelopen toen al mijn vragen waren beantwoord. Er werd heel duidelijk gewezen op hoe het resultaat zou gaan worden (in mijn geval, een oog werd mijn lees-oog en een oog werd mijn verte-oog)
Na het vooronderzoek wist ik heel zeker dat ik dit wou, was ik absoluut niet zenuwachtig. Ik voelde me zó goed begrepen en wist zeker dat het goed zou komen.
Op de dag van de behandeling voelde ik wel gezonde spanning maar geen angst omdat ik zo´n goede voorlichting had gehad.
De behandeling zelf verliep precies zo als men had verteld: zo zie je maar hoe goed het is (en hoe vaak dit niet gebeurt) om volledige uitleg te geven! De behandeling viel met niet tegen, je wordt heel goed begeleid door alle ´stappen´ heen. Men is heel vriendelijk. Ook voor mijn man trouwens die zat te wachten, hij kreeg ook een lekker broodje! En in de wachtkamer liggen echt goede tijdschriften De pijn vond ik te overzien, gelukkig was het november en had ik weinig last van het zonlicht. De avond ben ik doorgekomen met een paracetamolletje. ´s Nachts werd ik wakker en kon de wekker goed zien, dat was voor mij voor het eerst sinds ik me kan herinneren. Mijn man werd wakker omdat ik zo hard moest lachen, zo blij was ik!
Bij de controle de volgende dag bleek ook dat er al een goed resultaat was; nog niet helemaal optimaal maar ook dat wist ik. Wat ik echt heel fijn vond, ik trof dezelfde arts die me ook de dag ervoor behandeld had!
Ik kan echt niet genoeg benadrukken: ik heb echt een hele goede beslissing genomen om mijn ogen te laten laseren. Alles viel me mee! Ik gun het echt iedereen met slechte ogen! Wat een verbetering van kwaliteit van leven! Verder sluit is af met waar ik mee begon: nog nooit in het hele medische zo goed geholpen, rustig, duidelijk en klantgericht. Echt heel veel lof!

S
Sue

Kliniek: Visus Oogkliniek

Behandeling: Ooglaseren

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,7Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,9Het consultgesprek
  • 9,5Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Sue beveelt deze kliniek aan

29 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Visus Oogkliniek

91
04 juni 2014 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Femke

Geweldig tevreden.

97
14 maart 2013 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Ayaz

Ik had van mensen om mij heen gehoord dat het beste was om in Turkije een behandeling te nemen. Echter had ik via marktplaats de aanbieding gezien van…

94
24 maart 2013 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” D.T. van der Waal

Je wordt heel hartelijk ontvangen en iedereen staat voor je klaar.