Ervaring bij Transhair

Beoordeling Haartransplantatie

92

“Erg tevreden”

Het is nu bijna 4 maanden geleden dat ik bij Transhair ben geweest. Inmiddels is mijn haar weer enigzins op lengte en zie ik dat de kale plekken al goed gevuld zijn. Ik ga ervan uit dat dit vooral de haren zijn die niet zijn uitgevallen en dat het in de komende maanden nog voller wordt. Maar wat ik nu al zie, stemt mij tevreden.

Ik heb wel getwijfeld om de behandeling bij Transhair te doen. Het consultgesprek was prima, eerlijk ook. Dat het geen arts was, dat wist ik maar ik vind dat ook niet nodig. Het was iemand die wist waar hij het over had. De bereikbaarheid van de consultant was na afloop van het gesprek niet goed. Tenminste niet via de mail, een belletje naar de kliniek leverde wel direct een reactie op. Maar juist die slechte (mail)bereikbaarheid was op dat moment wel dingetje. Een haartransplantatie was voor mij een nieuw fenomeen, je hebt vertrouwen in de behandelaar nodig en dit deed mij twijfelen. Maar na een laatste rappel is het alsnog allemaal goed gekomen en was ik ook echt blij met hoe het verder ging.

Dat noodzakelijke vertrouwen heeft Transhair zeker verdiend. De behandeldag was prima. In drie etappes (oogsten, voorbereiden en terugplaatsen) ging de dag toch best snel voorbij. Het personeel was echt super, de arts ook.
Alles is daarna verder verlopen zoals was voorspeld. Een paar dagen een opgezet gezicht, na een week ben je echt wel weer in staat om je ding te doen. Ik heb heel weinig pijn gehad. Ik kan wel adviseren om in de nacht ongeveer een week wat pijnstilling te nemen. Ik deed dat aanvankelijk niet en sliep daardoor wel slecht omdat het achterhoofd wel wat ‘schrijnde’ als je er op gaat liggen. Zeker na een dag of 4.

Je wordt goed begeleid via de mails die je in het begin, na de behandeling, krijgt. 80% (bij mij misschien iets minder) van het getransplanteerde haar viel na een paar weken uit. Twee maanden later is het alsof je helemaal geen transplantatie hebt ondergaan. Maar in de weken erna verandert er veel. En ik ben nog geen 4 maanden geleden geweest.
Al met al een ingreep die mij echt meeviel. De deskundigheid en eerlijkheid van het personeel, inclusief de arts, is echt van belang. Mijn inhammen en het midden van mijn hoofd is getransplanteerd. Verlaging van de haargrens was de afspraak, maar de arts heeft ook boven op mijn hoofd dunner wordende plekken opgevuld. Mocht mijn haaruitval op plekken die nog niet zijn getransplanteerd (kruin en iets naar voren) verder doorzetten, dan twijfel ik geen moment ook dat nog te laten doen. Dat is overigens dan een veel kleiner gebied.
Voor iemand die twijfelt kan ik echt positief adviseren!

D
Dirk

Kliniek: Transhair

Specialist: I. Songun (Chirurg)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Dirk beveelt deze kliniek aan

31 oktober 2021

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Transhair

92
04 december 2022 Haartransplantatie
“ Gewoon goed ” Anonieme gebruiker

De consultatie was duidelijk, Er was goede communicatie over wat er van mij verwacht werd/word voor, tijdens en na de behandeling. De verdoving werkte…

10
05 september 2022 Haartransplantatie
“ Klantgericht en professioneel ” Rene

Zeer deskundige, vriendelijke en klantgerichte medewerkers, van de ontvangst tot het naar buiten lopen het gevoel in hele goede handen te zijn. Ik zou…

10
07 januari 2023 Haartransplantatie
“ Perfecte behandeling ” Bart

Heel fijne behandeling gehad bij dr. Meisen en het medisch team om hem heen. 2000 grafts geplaatst, de zorg is perfect. Behandeling 3 dagen geleden…