Ervaring bij Transhair

Beoordeling Haartransplantatie

95

“Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie)”

Helaas kreeg ik ook een dunner wordende haarbos. Ik moest van mezelf een keuze maken: of de tondeuse er op zetten en accepteren dat ik kaler wordt, of je doet er iets aan. Ik heb besloten voor het laatste.
Bij de keuze van de kliniek heb ik mij vooral laten leiden door de betrouwbaarheid en ervaring van de kliniek. Transhair was voor mijn gevoel een betrouwbare kliniek met veel ervaring.
Ik zag heel erg tegen de behandeling op, maar alles werd goed uitgelegd. Omdat ik een haartransplantaie zo graag wilde, heb ik de behandeling maar over mij heen laten komen. En achteraf viel de behandeling gelukkig mee.
De arts en zusters waren de hele dag heel aardig en behulpzaam. Ik was van tevoren bang voor pijn, maar het doet echt geen pijn.
Ik vond de behandeling alleen voor mijn gevoel best lang duren. Respect voor de zusters, die continue door bleven gaan met haartjes zetten.
Na de behandeling naar een hotel gebracht. En de eerste nacht is best een beetje vervelend en eng. Ik was bang dat ik in mijn slaap de haren zou beschadigen. Maar gelukkig kreeg in een slaappil mee, dus ik viel snel in slaap.
Op het resultaat moet ik helaas nog een paar maanden wachten, maar ik denk dat het heel mooi gaat worden. Ik had het geluk dat er ruim extra grafts zijn bijgeplaatst dan was afgesproken. Echt heel blij mee!
Kortom: ik was bang voor pijn tijdens de behandeling, maar absoluut geen pijn. Ik vond het meer ongemakkelijk om 5 uur stil te moeten zitten. Tevreden over Transhair.

B
B

Kliniek: Transhair

Specialist: Denis Alekseev (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,4Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 9,4Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • -De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
B beveelt deze kliniek aan

02 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Transhair

80
27 augustus 2019 Haartransplantatie
“ Prima ervaringen ” Tom

Gaven mij een goed advies. Prettige mensen en warm onthaal. Duidelijke instructies na afloop van de behandeling. Tijdens de behandeling wel schaars…

91
06 januari 2020 Haartransplantatie
“ Fijne kliniek ” Henry

Op aanraden van een vriend op consult gegaan bij Cor de Loijer. Tijdens het consult is er uitgelegd hoe een FUE behandeling in zijn werk gaat en werd…

10
09 augustus 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Ruben

Zeer vriendelijk personeel, super goede referenties, zeer goed consult. Afspraken correct nageleefd.