Ervaring bij Transhair

Beoordeling Haartransplantatie

68

“Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie)”

4 dagen geleden heb Ik 1100 FUE haren vanuit de haarkrans naar de kruin laten transplanteren. De operatie zelf was redelijk pijnloos, de injecties deden het meeste pijn. Tijdens de operatie was er hoogstens sprake van redelijk wat ongemak veroorzaakt door het lange zitten in de operatiestoel en het verkrampen van de nekspieren.
Ik heb de eerste 3 dagen totaal geen pijnstillers gebruikt, echter nu op dag 4 en dag 5 heb ik zo veel pijn dat ik om de 3 uur een 500mg paracetamol moet slikken. Heb nu echt een barstende koppijn die maar niet weg gaat. Mijn vader heeft 40 jaar geleden ook een haartransplantatie gehad en hij heeft nu nog steeds een gevoelige zenuwplek als hij op een bepaalde plek drukt achter op zijn hoofd. Bij mij lijkt het ook wel alsof er door de 1100 gaatjes boren er verschillende zenuwen zijn geraakt. Ik hoop dat deze pijn niet blijvend is. Het is gek dat deze pijn pas na 4 dagen op komt zetten.

R
Robert

1 review update

“Update toegevoegd op 02 oktober 2014”

De hoofdpijn heeft uiteindelijk 2 weken geduurd, maar was daarna helemaal weg.

Kliniek: Transhair

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 6,1Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 6,4Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • -De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Robert beveelt deze kliniek aan

16 september 2014

4 reacties

Robert

De hoofdpijn heeft uiteindelijk 2 weken geduurd, maar was daarna helemaal weg.

Geplaatst op: 02 oktober 2014 23:16 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Erik

Hallo Robert. Door welke arts ben je eigenlijk geholpen? Bij mij is namelijk hetzelfde aan de hand!

Geplaatst op: 13 oktober 2014 06:27 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Erik

Hallo Robert,

Datzelfde is mij ook overkomen bij Transhair! Welke arts heb jij gehad?

Geplaatst op: 13 oktober 2014 06:28 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Erik

Hallo Robert,

Datzelfde is mij ook overkomen. Welke arts heb jij gehad? Kan ik namelijk niet zien in je beoordeling.

Geplaatst op: 13 oktober 2014 06:30 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of

Reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Transhair

10
01 augustus 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Goede zorg en nazorg, duidelijk, vertrouwd, een echte aanrader. Na 4 behandelingen tevreden en zeer content met het resultaat.

90
13 augustus 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Duidelijk consult, patiënt/cliëntvriendelijke behandeling . Goede informatie vooraf en tijdens de behandeling. Cliënt wordt op zijn gemak gesteld.

99
28 februari 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Vriendelijke mensen. Deskundige arts. Erg tevreden. Top!