Ervaring bij Singelberg Kliniek

Beoordeling Neuscorrectie

97

“Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie)”

Ooit heb ik een trap op mijn neus gekregen met voetballen waardoor mijn neus was verbrijzeld. Dat het tussenschot verbrijzeld was, werd pas geconstateerd tijdens een operatie in een lokaal ziekenhuis. Vervolgens werd ik doorverwezen naar het universitair ziekenhuis te Rotterdam waar ik een open rhinoplastiek onderging om de neus opnieuw op te bouwen. Echter liep deze operatie niet goed af. Ik had een wipneus gekregen. Dit was veroorzaakt door een verschil in ideaalbeeld tussen de arts en mij. Ik vind namelijk een kaarsrechte neus mooi voor een man.

Ik realiseerde me dat een vervolgoperatie risicovoller zou zijn en daarom ging ik gedurende twee jaar (gedurende mijn herstel van de operatie), opzoek naar "de beste arts". Geen vervolgoperatie was niet optioneel voor mij aangezien mijn uiterlijk heel belangrijk is voor me. Iedere arts had ook negatieve recenties, behalve Dr. Noorman van der Dussen. Ik zocht wereldwijd, maar de perfecte arts was eigenlijk heel dichtbij.

Na mijn eerste consult wist ik het al zeker dat ik door Dr. Noorman van der Dussen geopereerd wilde worden. Ondanks zijn gigantische ervaring en skills/ competenties, luistert hij naar jou wensen en adviseert hij alleen om niet mee te gaan in trends. Dit aangezien trends tijdelijk zijn, terwijl je gezicht nog heel je leven mee moet. Daarnaast legt Dr. Noorman van der Dussen alle mogelijkheden voor, zodat je zelf kunt kiezen wat er uiteindelijk wordt uitgevoerd.

Zoals ik aangaf, vind ik een rechte neus mooi die past in mijn gezicht. Dit is precies wat Dr. Noorman van der Dussen heeft gecreëerd. Ik had voorbeeld foto's meegenomen van de neus zoals ik dat wilde en de dokter heeft een dergelijke neus gecreëerd die past in de rest van mijn gezicht. De menselijke proporties zijn hierbij in gedachte gehouden. Kortom geen extreme toestanden, maar Dr. Noorman van der Dussen kijkt naar de rest van je gezicht en je wensen en combineert deze gegevens tot een perfect resultaat. Naast de uiterlijke vertoning merk je aan je herstel dat deze dokter super skilled is. Wat vorige keer ruim twee jaar duurde, duurde nu enkele maanden. Natuurlijk is het nog niet helemaal genezen, maar de zwellingen zijn vele malen minder en ik heb veel minder klachten dan de vorige keer, terwijl dit mijn 3de neusoperatie was.

Ik heb de operatie gecombineerd met een sliding genioplasty. Dit houdt in dat een stuk van de onderkaak naar voren wordt gehaald om "meer kin te creëren". Ook deze operatie is perfect uitgevoerd. Echt een 10. Door de combinatie van deze twee operaties is mijn kinderlijke gezicht omgeturnd in een volwassen gezicht met mooie strakke lijnen.

Voor mij draaide alles om het resultaat, maar ook alle organisatorische bijkomstigheden waren keurig netjes georganiseerd. Ik kan dus niet anders dan Dr. Noorman van der Dussen aanbevelen.

N
Nick

Kliniek: Singelberg Kliniek

Specialist: Frans Noorman van der Dussen (Arts)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,4Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,5Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
Nick beveelt deze kliniek aan

17 september 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Singelberg Kliniek

90
16 november 2016 Neuscorrectie
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Pascal

Dokter oelbrandt

89
30 september 2019 Neuscorrectie
“ Super resultaat ” Inez

Van een enorme heksenneus heeft dokter Noorman van der Dussen een klein recht neusje gemaakt. Na 1 jaar is er een kleine correctie van de neustip…

10
12 februari 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Een aanrader, ik heb een neuscorrectie uitgevoerd bij de heer Noorman van der Dussen en heb er nog geen moment spijt van gehad. Zeer blij dat ik daar…