Ervaring bij SAM Kliniek

Beoordeling Liposuctie

10

“Enorm bedankt Sam kliniek!”

Mijn naam is Lynette en een maand geleden ben ik naar Samkliniek gegaan om een liposuctie-operatie te ondergaan. Ik heb voor deze kliniek gekozen omdat ik vanaf het eerste moment hield van de behandeling die Dr. Karim me gaf omdat hij me alles bijzonder gedetailleerd, duidelijk en liefdevol uitlegde, een van de fundamentele vereisten die ik moest zien om mijn operatie in zijn handen te laten.
Vandaag heb ik de operatie al gehad en hoewel het nog maar een maand geleden is, ben ik erg blij met het behaalde resultaat. Op de dag van de operatie herinner ik me dat ik behoorlijk nerveus was, maar dankzij het geweldige team dat in deze kliniek werkt, slaagden ze erin om me te laten ontspannen zodat ik zo rustig mogelijk de operatiekamer in kon gaan.
Tot slot heb ik besloten om deze recensie achter te laten om andere mensen te helpen die twijfelen bij het kiezen van een kliniek om een bepaalde ingreep te ondergaan.
Op deze manier wil ik Dr. Karim bedanken bij wie ik me teallen tijde uiterst comfortabel en rustig voelde. Ik wil ook graag de verpleegkundigen bedanken, ieder van hen heeft een charme, een sympathie en een zachtheid die ik als onmisbare eigenschappen beschouw als je te maken hebt met een patiënt die net een operatie heeft ondergaan. Tot slot wil ik ook de administratie bedanken voor de grote aandacht die ze me altijd hebben gegeven.

L
Lynette

Kliniek: SAM Kliniek

Specialist: Refaat Karim (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Lynette beveelt deze kliniek aan

11 december 2023

Vergelijkbare beoordelingen van SAM Kliniek

10
23 november 2023 Liposuctie
“ Vaser liposuctie ” Yvette

Ik ben was bang dat ik niet begrepen zal worden omdat mijn wens niet zo duidelijk is. Ze leefden erg met me mee en tot mijn grote verbazing kon dr.…

10
11 december 2023 Liposuctie
“ Super gelukkig! ” Isabelle

Ik had veel angst en onzekerheid maar ze hebben me heel goed uitgelegd, ze hebben echt mijn twijfels opgelost. Dr. Stolarczyck, de arts die mij…

10
24 november 2023 Liposuctie
“ Warme en profesionele kliniek ” Sharon

Vanaf de eerste minuut voelde ik me kalm.