Refaat Karim

Plastisch Chirurg
(8,0)

Algemene score Refaat Karim

8,0
56 reviews
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Het consultgesprek
  • Deskundigheid team
  • De behandeling
  • Persoonlijke service

Over Refaat Karim

Dr. Refaat Karim(1964)is een zeer gerenommeerd plastisch chirurg. Hij is bij het VU medisch centrum gepromoveerd op Vaginoplasty in Transsexuals. Dr. Karim was jarenlang afdelingshoofd van een groot perifeer ziekenhuis in Amsterdam voordat hij PCHA startte. De kwaliteit van de zorg gaat hem zeer ter harte. Dat blijkt niet alleen uit zijn beroepsuitoefening, maar ook uit zijn publicaties. Dr. Karim heeft meer dan dertig wetenschappelijke publicaties, vele dagbladartikelen en tientallen voordrachten op zijn naam staan.


Dr. Karim is medisch eindverantwoordelijk voor het beleid van PCHA. Hij is lid en oud-bestuurder van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie(NVPC). Daarnaast is hij verbonden aan de Nederlandse vereniging van Esthetische Chirurgie(NVEPC). Dr. Karim is een bevlogen arts die optimaal op de hoogte van zijn vakgebied wil blijven. Hij volgt regelmatig nascholingscursussen en bezoekt jaarlijks congressen in binnen- en buitenland.

Lees verder

Beoordelingen van Refaat Karim

10
14 februari 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Diana

Dr. Karim is een fantastische plastisch chirurg met een hart voor de patiënt. Hij neemt de tijd voor je vragen en streeft er naar om jou de beste…

10
23 juni 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” Priscilla

Dr. karim is echt een hele goede deskundige lieve arts. Ik ben zo blij met me borstvergroting. Helemaal geen pijn gehad. Na 2 dagen gewoon wezen…

10
01 februari 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Chantal

Graag spreek ik mijn dank uit aan Diana Gabriels en haar team en Kliniek Amstelveen in het bijzonder Dr Karim voor zijn deskundigheid!