Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Ooglidcorrectie

10

“Ooglidcorrectie is heel mooi uitgevoerd, bijna geen littekens te zien.”

Over de ooglidcorrectie specifiek kan ik zeggen dat ik dit al veel eerder had moeten doen. Ik heb altijd al 'padded eyes' gehad maar vond mezelf wat te jong om er wat aan te laten doen. Ook ben ik wel van de 'natural look' en wou ik niet zo ' opzichtig nep' eruit gaan zien. Maar de ooglidcorrectie is juist heel natuurlijk. Mooi uitgevoerd en veranderd mijn gezicht ook niet. Ik zie er alleen een stuk frisser uit. Scheelt ook wenkbrauwen optrekken en voorhoofd rimpels.

Gebrietz is een eerlijke arts, die ook de risico's en nadele benoemd. Hij is geen 'autoverkoper' die je een behandeling in pusht. De behandeling op zich is geheel verdooft en niet pijnlijk. Het herstel viel me ook mee. Al had ik wel 1 week blauwe en wat gezwollen ogen, daarna ging het herstel heel snel. Ook was het zo gehecht dat de hechtdraad er in 1x uitgetrokken kon worden, dit deed dus ook geen pijn.

De behandel locatie was verder ook goed, aardig personeel. Ik moest wel wat langer wachten omdat er uitloop was maar dat vind ik niet zo een probleem.

Ik heb meerdere behandelingen bij Diana Gabriels ondergaan en in het algemeen kan ik zeggen dat ik altijd heel vriendelijk geholpen ben. De locaties zijn leuk ingericht, netjes en hygiënisch. Ik heb altijd juiste en correctie informatie ontvangen. Ik heb wel eens gehad dat mij afspraak niet in het systeem stond (om de hechtingen eruit te halen) maar dat werd ter plaatse hersteld en ik ben toen als nog geholpen.

J
Jennifer Dierick

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Jennifer Dierick beveelt deze kliniek aan

01 februari 2021

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder