Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

96

“Borstvergroting 450CC bij dokter Opsomer”

Mijn eerste consult heb ik met Diana zelf gehad. Ze heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en gaf mij wat ze zelf dacht wat mooi zou staan nadat we alles hadden besproken. Zonder te zeggen hoeveel CC ze erin had gedaan, was ik eigenlijk meteen verkocht en het was precies zoals ik het in mijn hoofd zag.

Ik kon meteen door naar dokter Opsomer, waar ik me gelijk op mijn gemak voelde. Hele aardige arts en wilde meer weten dan alleen waarom ik dit wilde doen. Dit gaf mij een fijn gevoel, want ik was niet weer een nummertje die langs kwam.

Na het maken van de afspraak, kreeg ik toch wel mijn twijfels over de maat. Dit heb ik telefonisch besproken en zonder aarzelen werd er gelijk een nieuwe afspraak gemaakt zodat ik opnieuw kon komen passen.

De tweede consult had ik met Sabina, ze heeft me enorm geholpen met mijn twijfels. Bij het passen wist ik het nog steeds niet helemaal en ze gaf aan 3 maten te bestellen zodat ik op de dag zelf nog van gedachte kon veranderen. Ze gaf me ook het advies om dit met de arts te bespreken zodat hij op de dag zelf kon kijken wat medisch gezien beter zou zijn. Dit heb ik gedaan en hij heeft nogmaals alles gemeten en gekeken wat hij medisch gezien zou aanraden. Vanwege de vertrouwen die ik had, ben ik hiervoor gegaan.

Op 11 november ben ik bij kliniek Jansen in Oisterwijk geholpen. Het was een hele fijne kliniek, wat klein en privé was. Ik heb ook alleen maar goede woorden over het personeel daar! Ik voelde me erg gerustgesteld en kalm toen ik onder ging.

Inmiddels ben ik 4 weken veder en nu al onwijs tevreden. Ik heb absoluut geen spijt dat ik voor de 450CC ben gegaan in plaats van 400CC. Ik kan niet wachten om te gaan shoppen voor mijn nieuwe maat!

Ik wil iedereen onwijs bedanken voor de goede adviezen en zorgen!!!

D
Danielle

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Danielle beveelt deze kliniek aan

11 december 2019

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder