Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

92

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

De consult gesprekken zijn allemaal prima verlopen, lieve mensen en heb voldoende uitleg gehad. Vervolgens de operatie datum gepland en daarna de dag geweizigd waardoor wat verwarring is ontstaan, verkeerde factuur en mailtjes ontvangen etc maar dit is gelukkig snel opgelost.

Afgelopen maandag heb ik mijn borstvergroting gehad in de worldeye kliniek in amsterdam.

De parkeer mogelijkheid is wel erg slecht bij de kliniek, er zijn maar een aantal plaatsen voor de deur die natuurlijk snel bezet zijn daarna hebben de de auto in de dicht bijzeinde parkeerplaats gezet wat ongeveer 10 minuten lopen is ( ook heel erg prijzig) daarna binnen aangekomen bleek het een oogkliniek te zijn wat wel een beetje verwarrend was en komt erg onprofessioneel over, na een klein uurtje kwam er iemand bij ons om wat dingen te bespreken terwijl de hele wachtruimte vol zat met mensen voor de oogkliniek maar die ook gewoon alles konden meeluisteren wat eigenlijk best prive is.

Zoon 10 minuutjes later werd ik opgehaald en moest ik mezelf opkleden en werd het infuus ingebracht, daarna kwam de chirurg even haastig lijntjes tekenen op mijn lichaam en moest ik nog zoon 10 min alleen wachten in de kamer.

Toen mocht ik meelopen naar de operatie kamer en ben ik op de stoel gaan liggen, ik was erg nerveus en was nogal in paniek waar niet echt de tijd voor werd genomen, ik moest een paar vragen beantwoorden en was ineens weg.

Ik werd ook erg in paniek wakker, toen ik eenmaal helemaal helder was ging het eigenlijk meteen goed, ik heb wat te eten en te drinken gekregen en er werd erg goed voor mij gezorgd, een hele lieve man is dehele tijd bij ons gebleven waar ik erg veel aan heb gehad, ik was samen met mijn nicht die een uur eerder als mij geholpen werd dus we waren samen op de uitslaap kamer wat erg fijn was, nadat we daar een tijdje gelegen hadden leek er wel een druk op te staan dat we weg moesten omdat we er al met ze 3e lagen en de volgende er al aan kwam die er niet bij pasten, mijn nicht die er natuurlijk al langer dan mij lag maar wel het wel een stuk slechter mee ging wou een jong meisje (assistente denk ik) in de wachtruimten laten wachten terwijl zei nog heel erg misselijk was etc was maar gelukkig grijpte die meneer in en mochten we nog blijven.

Kortom: consults prima operatie prima alleen de verzorging erom heen iets minder, word erg makkelijk over gedaan terwijl ik het persoonlijk best een heftige ingreep vind.

De operatie zelf is volgensmij perfect gegeaan en ben erg blij met het resultaat heb de eerste 3 dagen na de operatie wel erg veel pijn gehad maar daarna ging het een stuk beter, ik ben erg blij dat ik het gedaan heb in ben super benieuwd naar het eindresultaat!!

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

15 juni 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder