Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Afgelopen maandag heb ik mijn borstvergroting gehad in bij worldeye kliniek in amsterdam door P. Gabrietz. Het eerste consult verliep goed en ik had gekozen voor 350cc anatomische implantaten. Ik kon samen met mijn nichtje die ook een borstvergroting nam op consult en de operatie was ook achter elkaar op dezelfde dag ingepland wat heel fijn was. Wij hadden het 2e conslult met de arts gepland 2 dagen voor de operatie, dit vonden wij toch niet zo fijn en heel makkelijk via een telefoontje hebben wij het consult naar 2 weken eerder verplaatst, alleen werden wij dan wel geholpen door een andere arts. Volgens mij was dit moeilijk aan te passen in het systeem, want het duurde even voordat we de juiste factuur ontvingen en tot op de dag voor de operatie werd ik nog gebeld dat ik die middag een consult had met W. jurgens, terwijl dit allang aangepast was.

Het 2e consult met P. Gabrietz verliep ook prima. uiteindelijk gekozen voor 375cc ronde implantaten. En afgelopen maandag was het zo ver, de dag van de operatie. Parkeren was drama, alles stond vol bij de kliniek en we hebben de auto in een parkeergarage moeten zetten waarvoor we 50 euro hebben moeten betalen. Ook bleek het een oogziekenhuis te zijn wat erg onprofessioneel overkwam en we voelde ons hier niet op ons gemak. Het voelde zeker niet aan als een ziekenhuis en het personeel wat er rond liep kwam wat dom over. Na maar een half uurtje uitloop werd ik opgehaald. De assistente was erg aardig en ik ben verder goed geholpen. Alleen het moment dat ik de operatie kamer binnen kwam was niet echt geruststellend. Gelijk begonnen er een aantal mensen me haastig klaar te maken en tussendoor werden er vragen gesteld die ik moest beantwoorden, en toen ineens was ik weg.

Wakker geworden op de uitslaapkamer waar de assistente bij was die me had opgehaald, en nog een super lieve man, de anesthesist die de hele tijd bij me bleven. Ik werd hier heel goed verzorgd en ze namen echt wel de tijd voor me. We merkte wel dat we er te lang lagen en ze in de knoop kwamen met de tijd. Maar we werden echt niet zomaar weggebracht en er is netjes gewacht tot ons vervoer er was.

Een helse terugrit van 3 uur lang in de file, achteraf had het misschien beter geweest om voor de kliniek in vlaardingen te kiezen wat voor ons dichterbij was.

Het is nu 2 dagen later en ik voel me prima. De operatie zelf is volgens mij super goed gegaan dus ik ben blij dat we door P. Gabrietz zijn geholpen.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

13 juni 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder