Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

94

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Na jaren eindelijk de knoop doorgehakt om de borstvergroting te laten uitvoeren. Na veel te hebben gelezen (ook hier), heb ik een afspraak gemaakt bij Praktijk Gabriels in Barendrecht. Ik kon zelfs (indien gewenst) dezelfde dag al terecht voor het eerste consult! Dat kwam mij echter niet uit, dus ik ben op zondag voor consult geweest. Zeer fijn dat de praktijk ook in de avonduren en in het weekend geopend is. De praktijk ziet er zeer netjes uit, gaf mij direct veel vertrouwen. Ben fijn geholpen door Diana zelf. Zonder iets te zeggen over wat ik wilde, kreeg ik een pasbeha aan met pasprotheses, precies zoals ik het zelf in gedachten had... Voor de zekerheid ook nog een maatje groter en kleiner gepast, maar Diana had het direct bij het juiste eind. Ook dit gaf mij weer veel vertrouwen.

Meteen een vervolgafspraak ingepland met de plastisch chirurg. Helaas had de arts waarmee ik de afspraak had (dr. Hupkens), zijn pols gebroken en kon het consult niet doorgaan. Ik kreeg de mogelijkheid om te wachten op zijn herstel, of om een andere chirurg te kiezen. Uiteindelijk ben ik hierdoor bij dr. Doornaerts terecht gekomen en die heeft mij prima geholpen!

Dag van de operatie was ik totaal niet zenuwachtig, ik had er juist zin in. Het personeel was allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Na de operatie kreeg ik lekker wat te eten en te drinken, en mocht ik naar huis zodra het goed met me ging. De dag erna werd ik netjes gebeld door de kliniek om te vragen hoe het ging en werd er een afspraak gemaakt voor de eerste controle, twee weken later. De eerste dagen heb ik veel pijn gehad aan mijn borstspier, maar dit komt door de dual plane methode. Inmiddels heb ik afgelopen vrijdag de eerste controle gehad, zijn de hechtingen verwijderd en ziet het er al supermooi uit! Ik ben blij!

A
Angela

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Angela beveelt deze kliniek aan

21 september 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder