Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

88

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Het eerste advies gesprek was een fijn gesprek met Diana. Zij luistert goed naar wat je wilt een neemt ruim de tijd om vragen te beantwoorden. Consult + operatie direct gepland. Enkele weken later kreeg ik een telefoontje dat de arts helaas op de geplande datum niet aanwezig kon zijn. Gelukkig kon er direct een andere datum gepland worden.

Consult verliep snel en eventueel overige vragen konden gesteld worden. Een paar dagen voor de operatie word je goed geïnformeerd via de mail. Ook hierin staat aangegeven dat je bij eventuele vragen altijd contact kan opnemen. Aangekomen bij het MFIV te Vlaardingen moest ik ruim één uur wachten, maar als je eenmaal geroepen wordt gaat alles heel snel.

Ik was echt ontzettend zenuwachtig voor de operatie maar het personeel was echt heel vriendelijk en zij doen er alles aan om je gerust te stellen. De dagen na de operatie heb ik echt veel pijn gehad, het herstel verliep traag. Maar ondanks dat was het dat zeker waard. Ik zou Praktijk Diana Gabriels aan iedereen aanbevelen.

H
Hester

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Hester beveelt deze kliniek aan

19 september 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder