Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Mijn eerste consult was bij Diana zelf en erg prettig. Ondanks dat ik wat lang moest wachten voor ik aan de beurt was heb ik de afspraak fijn ervaren. Doordat ik bij Diana zelf het eerste consult had had ik ook het vertrouwen de juiste keuze te maken en daarin heeft ze mij goed begeleid en ze is lief. Ondanks dat de afspraak 10 minuten duurde had ik wel het geval dat ik de aandacht en de informatie kreeg doe ik nodig had.
De tweede afspraak bij Patrice was ook prettig. Ook daar moest ik lang wachten voor ik aan de beurt was en ook de afspraak zelf was kort. Ik kreeg alle informatie die ik nodig had, maar werd ook een beetje bang gemaakt doordat hij veel vertelde over de mogelijke gevolgen in verband met mijn huidskleur. Achteraf gezien is het wel goed dat hij mij waarschuwde, maar daarin zou ik adviseren dit wat minder nadrukkelijk te doen. Het is dat ik zeker was van mijn keuze en zelf ook doorvroeg (en bleek dat hij het ook over de gevolgen bij andere soort operaties vertelde in plaats van een borstvergroting), maar ik kan me voorstellen dat anderen misschien dan niet deze keuze durven te maken. Verder was het consult helemaal goed bij Patrice.
De behandeling zelf was heel bijzonder. Er lagen 6 mensen in de kamer waar ik werd voorbereid waarvan een aantal geholpen waren en een aantal werd voorbereidt. De verpleging en artsen waren wel echt heel lief en probeerde mij echt gerust te stellen. Ook toen ik uit de narcose wakker werd stond er verpleging klaar en gaven mij de tijd om rustig wakker te worden met thee en een beschuitje erbij. Ik was ook aan het huilen van blijdschap toen ik zag hoe mooi het was, want je ziet wel echt gelijk al resultaat!
Iedereen ook de receptioniste n en overig personeel was er vriendelijk en zou iedereen aanraden om bij Diana een behandeling te laten doen!
De prijzen zijn echt perfect in verhouding met de kwaliteit en de zorg en het resultaat dat je ervoor terug krijgt!

R
Rosalie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,8Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Rosalie beveelt deze kliniek aan

25 juli 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder