Ervaring bij Polikliniek de Blaak Rotterdam

Beoordeling Liposuctie

91

“Vibro liposuctie maag, buik en taille”

Ik ben altijd slank geweest maar met de jaren kwam er toch steeds wat meer vet te zitten op en rondom mijn buik. Daar werd ik onzeker van en ik voelde mij niet meer vrouwelijk. De buik zat mij vaak in de weg. Als ik op dieet ging was het tijdelijk strakker, maar het kwam altijd weer terug. Ik vond het tijd worden om daar wat aan te doen en een liposuctie leek me de beste oplossing.



Op Google ben ik op zoek gegaan naar een goede kliniek. Er zijn enorm veel aanbieders natuurlijk maar hoe weet je of je een goede arts treft? Polikliniek de Blaak staat heel hoog in Google maar die kliniek ken ik alleen van het voorbij fietsen. Ik las verschillende berichten over dokter Boonen en zijn expertise in liposuctiebehandeling van lipoedeem gaf me het vertrouwen om een afspraak te maken voor een consult.



Het consult verliep zo prettig dat ik besloot de ingreep bij Polikliniek de Blaak te laten uitvoeren. Dokter Boonen is een nuchtere man die vriendelijk is en de tijd neemt om je vragen te beantwoorden. We kwamen tot de conclusie dat er een paar zones rondom de buik tegelijk behandeld moesten worden in één operatie. Maag, buik en taille.



De dag van de ingreep was ik niet zenuwachtig. Naast dokter Boonen deed ook dokter Visser mee aan de liposuctie. De injecties vond ik pijnlijk, maar ik heb dan ook een gevoelige huid. De operatie onder lokale verdoving verliep voorspoedig en de assistentes zijn zo aardig voor me geweest. Omdat er meerdere zones in een operatie werden behandeld duurde het lang en aan het eind was ik er ook echt helemaal klaar mee. Gelukkig kon ik toen vrij snel naar het Zorghotel.



De overnachting in het van der Valk Zorghotel was echt super. Hele leuke en ervaren verzorging en het drukpak was heerlijk. Ik heb die nacht meteen geslapen als een roos. De genezing verliep naar wens. De eerste twee weken had ik vrij genomen van mijn werk en dat was wel nodig ook. Daarna kon ik al snel weer alles doen. De buik bleef nog wel een tijd lang gevoelig.



Met het resultaat ben ik echt enorm blij. Het ziet er echt top uit en ik voel me weer vrouwelijk. Kleding staat me ook weer veel beter en ik heb niet meer dat opgeblazen gevoel. Ik heb er geen moment spijt van gehad.

E
Esther

Kliniek: Polikliniek de Blaak Rotterdam

Specialist: Robert Boonen (Fleboloog en arts cosmetische geneeskunde
)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Esther beveelt deze kliniek aan

23 juni 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Polikliniek de Blaak Rotterdam

96
27 januari 2021 Liposuctie
“ Uitstekend! ” Diana

Ik vind dr den Hengst een fijne, rustige, kundige arts. En de assistentes zijn ook allemaal even vriendelijk en geduldig. Ze loodsen je er met zijn…

97
17 december 2018 Liposuctie
“ Beoordeling Polikliniek de Blaak Rotterdam (Behandeling: Liposuctie) ” J

De ontvangst voor de operaties waren zeer vriendelijk en professioneel. De operaties zelf, zijn zeer deskundig uitgevoerd. Ook de na controles worden…

10
28 december 2021 Liposuctie
“ Super fijne kliniek met goede uitleg en begeleiding, ben nu al super tevreden en moet nog 2 operaties! ” Kim

Goede Fijne kliniek waar je goed word begeleid , en voor bereid , als er vragen zijn is er een snelle reactie, en hulp .