Ervaring bij Perfect Look

Beoordeling Overige behandelingen

10

“I'm one happy Bird!! ”

Je hoopt dat het je nooit overkomt: littekens. En het feest is helemaal compleet als het een hypertrofisch litteken op je gezicht is.

Ik kon 2 dingen doen: de hoop opgeven en thuis blijven zitten voor de rest van mijn leven,.. Of een goede en verstandige arts zoeken die gevoelig en empatisch is.

Ik deed het tweede, vond Edward en wil geen andere arts meer.

Voorop gesteld: ik was doodsbang, omdat ik geen ervaring heb met het Inspuiten van vreemd spul in je gezicht om littekens te verbeteren. Ik gaf Edward dat ook aan in het telefoongesprek voordat ik op bezoek kwam. Ik wilde immers niet dat litteken alleen maar erger wordt, ipv verbetering. Je weet tegenwoordig niet wat voor beunhazen die een kliniek hebben en mogen snijden en spuiten er allemaal rondlopen.

Maar mijn angst was ongegrobd: vanaf het begin was Edward empatisch en luisterde heel goed naar mijn verhaal en wensen.
Vervolgens was hij heel eerlijk over de mogelijkheden. Dat vond ik erg fijn, want dat schept een eerlijk beeld, en ik denk dat dit nogal vaak mist, vooral in deze branche.

We zijn toen stap voor stap aan de slag gegaan.. Elke keer heeft Edward heel goed geluisterd naar mijn verhaal en wensen.
En elke keer is hij heel eerlijk geweest over de mogelijkheden.

Het resultaat: na 3 behandelingen is het hypertrofisch litteken voor 90% weg!! Ik ben dus ontzettend blij en tevreden!

Daarnaast, toen ik door mijn eigen huisarts atrofie kreeg door het teveel inspuiten van kenacort terwijl ik duidelijk had aangegeven dat het minder moest zijn, heeft Edward de atrofie ook behandeld en is dit op dit moment ook voor 95% weg. Het valt anderen dan ook totaal niet op en ik kan weer met tevreden gevoel in de spiegel kijken.

Uiteraard zijn er nog een paar behandelingen nodig, maar ik heb geen angst meer. Edward is een echte professional die weet wat hij doet en wat er mogelijk is, eerlijk, meelevend, altijd een luisterend oor!

Tot slot, en voor mij het belangrijkst zijn 2 dingen:
1)Door het litteken heb ik jarenlang goed opgelet op waar het licht in een ruimte is en hoe het valt als ik ergens naar toe ging. Ook zorgde ik ervoor dat ik nooit naast een raam ging staan,
Dit omdat ik weet dat gelang naar hoe het licht valt de littekens dan nog erger opvallen.
Als je dit jarenlang doet, wordt je er erg goed in, maar het doet mentaal ook erg veel met je. Het kost zoveel energie en zorgt ervoor dat je, je afsluit voor de wereld omdat je, je niet mooi genoeg voelt. Mensen met een litteken zullen dit gevoel maar al te goed kennen helaas.
Nu mijn litteken zo enorm verbeterd is, is dit voor mij al een positieve verandering!! Nog niet 100% uiteraard, want het zit nog wel in mijn hoofd, en ik moet mezelf nog vertellen dat het litteken al echt bijna 100% weg is, en ik dus niet meer op het licht in een ruimte hoef te letten..
Ik kan niet in woorden uitleggen, hoe dankbaar ik hier al voor ben, en hoezeer ik uitkijk naar hoe het eruit gaat zien na de rest vd behandelingen.
Bedankt Edward!!

2)Behalve een professional is Edward ook gewoon ontzettend aardig.. Het is gewoon fijn om mensen tegen te komen die je willen helpen en niet alleen aan geld denken.
Dat is verschrikkelijk fijn, vooral voor een branche, waarin vele rondlopen die niet zo deskundig zijn en toch honderden euro's vragen per behandeling.

Kortom, ik ben zo tevreden met Edward, dat mocht ik in de toekomst een ander litteken krijgen, of iets anders mij gaat dwarszitten, ik als eerst Edward zal opbellen! Bedankt Edward!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Perfect Look

Specialist: Edward Berends (Cosmetisch arts)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

17 januari 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Perfect Look

10
20 januari 2020 Overige behandelingen
“ Top. ” Ina

Ik onderging een plexr behandeling. Er werd veel tijd genomen en goed geluisterd. Ik ervoer deskundigheid en gezelligheid ineen.

99
05 juni 2020 Overige behandelingen
“ Uitstekend!! ” Katja

Super tevreden!!