Ervaring bij Liquid Beauty

Beoordeling Fillers

10

“Gered door liquid beauty!”

18 oktober ben ik voor een lipfiller behandeling gegaan naar een kliniek in Den Haag ( een andere dan Liquid Beauty ) deze salon valt onder de bekende goedkopere salons. Het was niet mijn eerste keer dat ik mijn lippen liet doen, alleen het ging hier vreselijk mis.

Echter ging mijn behandeling compleet mis, de arts die mij behandelde gaf vrije meteen aan dat hij waarschijnlijk een filler in mijn bloedvat had gespoten. Mijn lip begon al donker te kleuren en je zag meteen rare plekken. Hij zei dat ik het maar even een paar dagen aan moest kijken.

Na dit advies ben ik de auto ingestapt onderweg naar huis begonnen mijn lippen enorm op te zwellen en ik had veel pijn aan de plek van het bloedvat.
Die kant zwol ook buitensporig op.

Ik heb toen nog een x gebeld maar ik werd niet serieus genomen. Aangekomen bij een vriendin die ook bekend is met fillers adviseerde mij om de huisarts te bellen dit heb ik gedaan.

Mijn huisarts schrok enorm en die vond het verstandig als ik toch een andere kliniek zou benaderen voor een second opinion. Na wat rond vragen en geadviseerd te zijn door mensen kwam ik uit bij liquid beauty.

Ik werd meteen ter woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerkster ze nam mijn verhaal erg serieus en vroeg of ik foto s wilde toesturen van mijn lippen. Dit heb ik meteen gedaan. Ik werd binnen 10 minuten terug gebeld dat mijn lipfiller opgelost moest worden. Mijn bloedvaten in mijn lippen werden afgekneld. Ze hebben meteen een plekje voor mij gemaakt om langs te komen terwijl ze een overvolle agenda hadden.
( wat een geweldige service is dat! )

Nadat ik aan kwam ben ik hartelijk ontvangen door Natasha en haar team wat een kundige en lieve mensen, ik was erg overstuur door alles wat er was gebeurd en hoe ik erruit zag. Mijn lip was nog dikker zwarter grijzig en wit geworden.

Natascha heeft zeer kundig de tijd voor mij genomen en mij nagekeken en beoordeld. De filler moest erruit. Ze heeft mij geweldig geholpen tijdens de behandeling kwam het bloed alweer in mijn lippen en begonnen ze weer te kleuren. De zwarte en grijze plekken verdwenen als sneeuw voor de zon.

Als ik door had gelopen en het advies had gevolgd van de andere kliniek, was het weefsel van mijn lippen afgestorven en was ik levenslang verminkt geraakt.

Dankzij Natascha en haar geweldige team ben ik optijd en juist geholpen zonder dat ik schade heb aan mijn lippen. Nu 1 dag later is het resultaat verbluffend!

Ze bieden hier professionele kundigheid zijn enorm vriendelijk en helpen je waanzinnig, voor mij geen andere salon meer! Ik hoop dat ik met mijn verhaal ook andere vrouwen kan helpen en behoeden voor verkeerde salons.

Ik heb mijn lesje geleerd en voortaan zal ik alleen nog maar naar Liquid beauty gaan.

M
Monique

Kliniek: Liquid Beauty

Specialist: Natasha Smolska (Cosmetisch arts)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Monique beveelt deze kliniek aan

19 oktober 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Liquid Beauty

10
05 april 2024 Fillers
“ SUPER ” Anonieme gebruiker

Ik kom er al een langere tijd en ben altijd super tevreden met het resultaat de behandeling en de artsen

10
18 februari 2024 Fillers
“ Geweldig!! ” Kelly

Ik kom al sinds 2019 bij Liquid Beauty en word altijd super goed behandeld. Ben bij verschillende artsen geweest voor verschillende behandelingen…

90
25 april 2024 Fillers
“ Fantastisch ” Annemieke

Wat een super fijne salon! Assistent Jody, wat een fijne, aardige meid! Ze neemt de tijd voor je en denkt met je mee om het beste en mooiste resultaat…