Liquid Beauty

Welkom op de pagina van Liquid Beauty op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is de Gaarde 288 in Den Haag. Het is één van de klinieken in Den Haag en heeft een berekende score van 7,1. De berekende score van alle klinieken in Den Haag is een 8,6. Je kunt bij Liquid Beauty terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Fillers, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Overige behandelingen en Tanden bleken

Eén van de specialisten bij Liquid Beauty is Natasha Smolska. Bij deze arts kun je terecht voor deze behandeling(en): Botox, Fillers, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Overige behandelingen en Tanden bleken.

Liquid Beauty heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Ruben op 26 juli 2016. Ruben heeft de behandeling van Liquid Beauty beoordeeld met een 10. Heb je ook een ervaring met Liquid Beauty? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor Liquid Beauty hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder

Liquid Beauty de Gaarde 288 2542 CP Den Haag (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Liquid Beauty

Liquid Beauty de Gaarde 288 2542 CP Den Haag (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Liquid Beauty

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,2Klantvriendelijkheid
  • 7,2Het consultgesprek
  • 7,2Deskundigheid medische staf
  • 7,2De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
10
26 juli 2016 Fillers
“ Beoordeling Liquid Beauty (Behandeling: Fillers) ” Ruben

Super goede ervaring met deze kliniek en een zeer eerlijke en bekwame arts. Goede uitleg en een gemoedelijke sfeer hangt er in de kliniek.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder