Liquid Beauty

Welkom op de pagina van Liquid Beauty op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is de Gaarde 288 in Den Haag. Het is één van de klinieken in Den Haag en heeft een berekende score van 6,7. De berekende score van alle klinieken in Den Haag is een 8,6. Je kunt bij Liquid Beauty terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Fillers, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Overige behandelingen en Tanden bleken

Eén van de specialisten bij Liquid Beauty is Natasha Smolska. Bij deze arts kun je terecht voor deze behandeling(en): Botox, Fillers, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Overige behandelingen en Tanden bleken.

Liquid Beauty heeft 2 reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. De berekende score van deze ervaringen is een 6,7. De laatste beoordeling was een 4,3 en werd gegeven door Chantal op 24 oktober 2019 voor de behandeling: Lipfillers. Heb je ook een ervaring met Liquid Beauty? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een review op deze website. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Liquid Beauty de Gaarde 288 2542 CP Den Haag (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Liquid Beauty

Liquid Beauty de Gaarde 288 2542 CP Den Haag (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Liquid Beauty

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 6,8Klantvriendelijkheid
  • 6,4Het consultgesprek
  • 6,9Deskundigheid medische staf
  • 6,7De behandeling
  • 6,3Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
43
24 oktober 2019 Lipfillers
“ Teleurstellend ” Chantal

Mijn eerste x bij Natasha voor lipfilling. Geen vriendelijkheid, uitleg niets van personeel of Natasha. Verdoving onprofessioneel, waar de spuit kwam…

10
26 juli 2016 Fillers
“ Beoordeling Liquid Beauty (Behandeling: Fillers) ” Ruben

Super goede ervaring met deze kliniek en een zeer eerlijke en bekwame arts. Goede uitleg en een gemoedelijke sfeer hangt er in de kliniek.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder