Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Schaamlipcorrectie

10

“Behandeling schaamlipcorrectie en herstel (uitgebreide reactie)”

Hier volgt een uitgebreide beschrijving, omdat ik zelf merkte hoe fijn het was om andere reacties te lezen die ook een stuk in gingen op het herstel. Ik ben echt enorm tevreden (meer dan 100 %) met zowel de behandeling zelf, de gesprekken ervoor en de nazorg.

Het personeel is vanaf de intake t/m de nazorg super vriendelijk en professioneel. Ik ben ook naar een andere kliniek geweest ter vergelijking voordat ik een keuze maakte, en ik voelde me bij Kliniek Veldhoven vanaf het eerste moment helemaal prettig. Bij alle contactmomenten (consult, behandeling, twee wekelijkse controle én een extra controle moment i.v.m. het verwijderen van overige hechtingen) ervaar ik dat er veel tijd genomen wordt, iedereen is duidelijk, rustig en prettig in contact en het is ook nog eens gezellig (tussendoor wordt er luchtig gekletst!).

De behandeling zelf is me 100 % meegevallen. Ik heb geen pijn ervaren voor, tijdens of na de behandeling. Ik heb een clithood-piercing die ik van tevoren eruit heb laten halen, en die nu nog steeds niet terug gezet is maar welke ik nu na ruim 4 weken na de behandeling terug laat plaatsen. Deze moest uit vanwege de behandeling, en zou niet dicht groeien in een paar weken tijd (gezien de piercing er al meer dan 15 jaar in zit). Even ter info voor anderen die misschien met dezelfde vraag rondlopen ;-)

Dag 1-3 was er veel zwelling en kon ik niet goed lopen, zitten of liggen op mijn zij. Geen pijn dus, maar ongemak. Ik heb nooit een brandend gevoel gehad bij toiletgang. Het naspoelen vond ik wel erg fijn en deed ik trouw tot mijn hechtingen er na de 3e week uitgehaald werden. Dag 3 had ik geen pijnmedicatie meer genomen, maar ik merkte wel dat ik hierdoor minder goed op de handdoek ging zitten. Om deze reden toch hierna weer ingenomen voor de zekerheid.

Ik moest op dag 9 weer gaan werken (in de zorg). De dagen hiervoor had ik echt niet gedacht dat ik dit zou kunnen, maar met name na dag 7 waren de zwellingen grotendeels weg en had ik ook geen maandverband e.d. meer nodig. Ik kon weer 's nachts op mijn zij liggen met een kussen tussen mijn benen. In de ochtend was er meer zwelling, maar dit trok dan met de dag weer weg. Werken ging wel, maar ik was blij dat ik de rust kon nemen. Koelen heb ik gedaan tot ongeveer 12 dagen, de laatste week vooral in de ochtend. Meer voor het rustgevende gevoel. Met dag 10 had ik weer een zachte string aan. Wanneer ik te actief in de weer was dan trok het wat meer, dus wist ik dat ik weer beter moest afwisselen met rust tussendoor.

Dag 13 de twee wekelijkse controle, een paar hechtingen verwijderd (erg fijn!) en direct minder spanning voelbaar. Nog steeds een zwelling aan de linkerzijde, rechts helemaal niet meer. Ik mocht nog wel op een handdoek zitten en koelen als ik zou willen, maar dit zou geen effect meer hebben op de zwelling. Ik droeg weer spijkerbroeken en werkte weer zonder problemen. Ik deed vrijwel alles weer, alleen spoelde ik nog vanwege de overblijvende hechtingen.

Toen ik na 3 weken belde met de vraag of het handig was om deze nog weg te halen omdat het trok en ik merkte dat ik niet goed kon afvegen, kon ik meteen komen en hebben ze de hechtingen verwijderd. Enorm fijn, want sindsdien hoefde ik niet meer te spoelen en kon ik mezelf ook zo weer goed schoon houden. Douchen doe ik nog wel extra, gewoon voor het hygiënisch en fris gevoel. De zwelling lijkt op dag 28 vrijwel helemaal weg te zijn, ook links. Ik voel me weer vrij om alles te doen en ben nu vooral nog aan het wachten om te kunnen sporten (cardio/krachttraining). Op sommige sites zie je dat dit met 4 weken weer kan, maar de meesten raden 6 weken aan. Ik kreeg ook de tip van de kliniek om 6 weken aan te houden. Als de zwelling helemaal weg is zou het iets eerder ook kunnen, echter heel langzaam (rustig opbouwen!) met de kennis dat er dan wel een kans is dat de zwelling terug komt.

Al met al ben ik enorm tevreden en gelukkig met het hele proces én het resultaat. Ik zou het je zeker aanraden, zowel de behandeling op zichzelf als Kliniek Veldhoven!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: D. Derks (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

08 mei 2023

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

90
30 mei 2018 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Erg tevreden met het eindresultaat!

93
02 juli 2015 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” L.

Behandeling is reuze mee gevallen, lichte spanning vooraf was nergens voor nodig. Buiten de verdovingsspuiten geen pijn gehad, ook in de dagen er na.…

92
20 juli 2014 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Vond het een hele grote stap om het te laten opereren ,Heb het jaren uit gesteld omdat ik de lef er niet voor had ,Had er veel hinder aan kon niet…