Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Schaamlipcorrectie

99

“Uitstekend”

Inmiddels ben ik ongeveer een maand verder na mijn operatie. Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Jaren heeft het me gekost om uiteindelijk toch deze stap te zetten. Het was op een dinsdag dat ik de receptioniste aan de lijn had voor het maken van een afspraak en 3 dagen later kon de operatie al plaatsvinden. Het was super dat dit op zo'n korte termijn geregeld kon worden. Van te voren werd ik goed geïnformeerd en op de dag zelf was iedereen bij KliniekVeldhoven erg aardig en betrokken. Op het moment van de waarheid, het moment waar ik al zo lang over na had gedacht, maar het tot dan niet had gedurfd, werd ik overvallen door emoties. Een combinatie van zenuwen voor de operatie, blijdschap dat het moment eindelijk daar was en verdriet omdat het al lange tijd voor veel ongemakken en onzekerheid zorgde. Tranen rolden over mijn wangen, maar de verpleegster en arts wisten hier goed mee om te gaan.
De eerste dagen na de operatie zijn me alles meegevallen. Ik heb de eerste drie dagen ieder uur gekoeld en continu op een opgerolde handdoek op een harde stoel gezeten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer ongemak had van spierpijn in mijn onderrug door het oncomfortabel zitten dan van het operatiegebied zelf. Ook het plassen deed bij mij geen pijn. Ik verloor al vrij snel een stukje hechting, maar de verpleegster wist me meteen gerust te stellen dat het niet erg was. Het gebied is erg snel en goed genezen. Ik ben nu al ontzettend blij met het resultaat en kan niet wachten om alle dingen weer te gaan doen die ik deed om het verschil te ervaren. Kliniek Veldhoven, heel erg bedankt voor wat jullie voor mij gedaan hebben.

K
Kirsten

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Kirsten beveelt deze kliniek aan

18 juli 2022

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

99
02 december 2019 Schaamlipcorrectie
“ Super ” Wilma

Ik heb een persoonlijke benadering ervaren in gesprekken en tijdens de behandeling. Er werd voldoende tijd genomen voor antwoorden op mijn vragen.

10
11 november 2019 Schaamlipcorrectie
“ Wat een ontzettend fijne en lieve arts. Super ervaring! ” Anonieme gebruiker

Dr. Derks stelt je enorm op je gemak, is kundig en ik had geen fijnere kliniek kunnen kiezen.

92
20 maart 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Desir

Na even wat moed te hebben verzameld, heb ik de stap gezet en ben ik erg tevreden over het resultaat.