Ervaring bij Kliniek MFIV Holystaete

Beoordeling Borstvergroting

92

“Beoordeling Kliniek MFIV Holystaete (Behandeling: Borstvergroting)”

Eindelijk zou het zo ver zijn: ik kreeg borsten! Van nog geen aa ben ik naar borsten gegaan. De eerste intake was al in februari vorig jaar. Ik ben 23 december geopereerd, dus raad maar eens hoe lang ik moet wachten.

En toen was het eindelijk zo ver. 23 december. Vooraf natuurlijk veel gehoord en gelezen dus ik was hierdoor eigenlijk best wel zenuwachtig. Nog nooit een operatie meegemaakt, dus het was dubbel zo spannend.

Ik was samen met mijn moeder en vriend naar de kliniek gegaan. Je komt hier aan in een gemoedelijke 'zitkamer'. Ik moest nog wel even wachten voordat ik aan de beurt was. Een kwartiertje van te voren werden mijn borsten al afgetekend door dr. Hupkens. Ik gaf aan dat ik erg zenuwachtig was, maar hij stelde mij op mijn gemak door te zeggen dat alles goed zou komen.

Een kwartiertje later werd ik meegenomen voor de operatie. Een dikke zoen aan mijn moeder en vriend en daar ging ik dan.. inmiddels zenuwachtiger dan ooit, maar dit is wat ik zo graag wilde dus ik ging er voor.

Eenmaal omgekleed heb ik kennis gemaakt met de anesthesist en die stelde mij nogmaals op mijn gemak. Eenmaal in de operatiekamer werd ik lekker warm toegestopt en iedereen (rond de 5 doktoren) waren super lief voor me. Voor ik het wist werd ik wakker uit de narcose.

Eenmaal uit de narcose heb ik zeker 20 minuten gehuild. Zo blij was (en ben) ik met het resultaat. Ik werd in de tussentijd heel goed geholpen door de verpleegkundige (je krijgt wat te eten en te drinken en ze houden je goed in de gaten). Na een uurtje mocht ik mijn moeder en vriend weer zien. Na een half uurtje met hun te hebben gezeten mocht ik naar huis.

Inmiddels zit ik op dag 2. Gister (de operatiedag) is goed verlopen. Ik was nog best suf door de narcose, dus merkte niet veel van de pijn. Nu (dag 2) heb ik de hele avond goed geslapen, alleen ben ik wel met veel pijn wakker geworden. Door een pijnstiller gaat het nu al de hele dag goed. Uiteindelijk heb ik 325cc gekregen en ik ben heel blij met het resultaat.

Duizendmaal dank aan iedereen van de kliniek. Jullie hebben deels mijn zorgen weggenomen.

Groetjes

Lisa

L
Lisa

Kliniek: Kliniek MFIV Holystaete

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 9,8Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Lisa beveelt deze kliniek aan

24 december 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek MFIV Holystaete

99
15 september 2015 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek MFIV Holystaete (Behandeling: Borstvergroting) ” Smile

Ben samen met een vriendin bij Diana Gabriels langs geweest voor een gesprek.

86
12 mei 2011 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek MFIV Holystaete (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

was hel erg bang maar ben hier erg op mn gemak gesteld.

98
28 juli 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek MFIV Holystaete (Behandeling: Borstvergroting) ” Wendy

De behandeling en operatie bij de klinkiek MFIV is mij goed bevallen, ben zeer tevreden met het resultaat, en ben erg tevreden met het personeel!…