Ervaring bij Kliniek Dokter Frodo

Beoordeling Fillers

10

“Behandeling Bell's Parese bij Dokter Frodo”

Na een persoonlijke strijd met Bell's parese besloot ik een behandeling te ondergaan bij Dokter Frodo, met zowel fillers als Botox. Deze beslissing was niet lichtzinnig; de impact van halfzijdige gezichtsverlamming op mijn zelfbeeld en dagelijks leven was aanzienlijk. Ik wil graag mijn ervaring delen, in de hoop anderen in een soortgelijke situatie te helpen.

De aanpak van Dokter Frodo is uniek en vooruitstrevend. Hij combineert wetenschappelijk onderzoek met praktische behandelingen om de beste resultaten te bereiken. Hun behandeling met fillers richt zich op het creëren van symmetrie in het gezicht, iets wat voor mij van onschatbare waarde was.

De behandeling zelf was gericht op het ondersteunen van het weefsel rondom de verlamde zijde van mijn gezicht, om zo de huid te liften en een meer symmetrische uitstraling te geven. Dit proces werd zorgvuldig en met veel aandacht voor detail uitgevoerd. Het doel was niet alleen om de fysieke asymmetrie te corrigeren, maar ook om het vertrouwen in mijn uiterlijk te herstellen.

Een aspect dat mij bijzonder aansprak, was de nadruk op een natuurlijk resultaat. De angst voor een onnatuurlijk uiterlijk, of 'pillowface', was iets waar ik me zorgen over maakte. Echter, de expertise en ervaring van Dokter Frodo en zijn team stelden mij gerust. Het resultaat is verbluffend; niet alleen ziet mijn gezicht er natuurlijker en symmetrischer uit, maar ik voel me ook weer mezelf.

De investering in deze behandeling was aanzienlijk, zowel financieel als emotioneel. Toch heb ik geen moment spijt gehad van mijn beslissing. De verbetering in mijn uiterlijk en zelfvertrouwen was elke cent waard. Ik ben Dokter Frodo en zijn team enorm dankbaar voor hun zorg, expertise en de positieve impact die ze op mijn leven hebben gehad.

Voor iedereen die worstelt met de gevolgen van halfzijdige gezichtsverlamming, zou ik zonder aarzeling de behandeling bij Dokter Frodo aanbevelen. Het is een reis geweest, maar een die leidde naar een plek waar ik me weer gelukkig en zelfverzekerd voel.

E
Elvira

Kliniek: Kliniek Dokter Frodo

Specialist: Frodo Gaymans (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Elvira beveelt deze kliniek aan

16 maart 2024

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Dokter Frodo

99
21 april 2024 Fillers
“ Heel prettig ” Anonieme gebruiker

De persoonlijke benadering, deskundige begeleiding en duidelijke en vooral eerlijke informatie: alles was even prettig!

10
21 maart 2024 Fillers
“ Scheve mond hersteld ” Simone

Ik ben behandeld voor Bell's parese door Dokter Frodo, en het resultaat is verbluffend. De scheve stand van mijn mond is aanzienlijk verbeterd, en ik…

91
25 maart 2024 Fillers
“ Zeer professional approach. Goede voorlichting, aangename behandelingen. ” Anonieme gebruiker

Vakkundige behandelingen, aangename atmosphere, fijne locatie. Goed georganiseerde praktijk. Kan ik beslist aanraden, je word er goed behandeld.