Frodo Gaymans

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig Bekijk 356 reviews

Over Frodo Gaymans

Na mijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heb ik mij gericht op de medische esthetiek. Mijn kennis en vaardigheden als cosmetisch arts heb ik opgedaan binnen de plastische en algemene chirurgie in binnen en buitenland.

Het remmen van veroudering en behouden van schoonheid is mijn specialisme. Ik werk met mannen en vrouwen die mooi en vitaal willen blijven. Mijn behandelingen remmen veroudering, maar stoppen deze niet.

"Stralend ouder worden is een prachtig proces"

Ik richt me op het zo lang mogelijk in een goede conditie houden van uw gelaat. Mijn werk is vergelijkbaar met dat van een restaurateur van schilderijen. Een schilderij moet niet veranderen, maar in conditie blijven. Dit geldt ook voor uw gezicht. Ik herstel en onderhoud wat er bijvoorbeeld aan volume van de lippen, op de jukbeenderen of bij de slapen verloren is gegaan. In tegenstelling tot plastische chirurgie is het resultaat van mijn behandelingen omkeerbaar.

Lees verder

Behandelingen door Frodo Gaymans

Keurmerken

nvvcc
nvcg

Werkzaam bij klinieken

Kliniek Dokter Frodo Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Frodo Gaymans

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
94
18 januari 2019 Fillers
“ Direct advies betreft fillers ” Anonieme gebruiker

Goed dat er weer nieuwe foto´s zijn gemaakt. Direct advies betreft fillers. Goed om te vervolgbehandeling te kunnen splitten. Kortom, alles omtrent…

88
19 november 2018 Fillers
“ I'll definetley come back in the future ” Anonieme gebruiker

Great doctor, very natural and subtle result! When i look in the morror i don't look tired anymore. I'll definetley come back in the future.

97
19 november 2018 Fillers
“ Natural lasting results. ” Anonieme gebruiker

The staff at the clinic were very welcoming and professional. The doctors who treated me took the time to understand what i was looking for and worked…