Frodo Gaymans

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig Bekijk 342 reviews

Over Frodo Gaymans

Na mijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heb ik mij gericht op de medische esthetiek. Mijn kennis en vaardigheden als cosmetisch arts heb ik opgedaan binnen de plastische en algemene chirurgie in binnen en buitenland.

Het remmen van veroudering en behouden van schoonheid is mijn specialisme. Ik werk met mannen en vrouwen die mooi en vitaal willen blijven. Mijn behandelingen remmen veroudering, maar stoppen deze niet.

"Stralend ouder worden is een prachtig proces"

Ik richt me op het zo lang mogelijk in een goede conditie houden van uw gelaat. Mijn werk is vergelijkbaar met dat van een restaurateur van schilderijen. Een schilderij moet niet veranderen, maar in conditie blijven. Dit geldt ook voor uw gezicht. Ik herstel en onderhoud wat er bijvoorbeeld aan volume van de lippen, op de jukbeenderen of bij de slapen verloren is gegaan. In tegenstelling tot plastische chirurgie is het resultaat van mijn behandelingen omkeerbaar.

Lees verder

Behandelingen door Frodo Gaymans

Keurmerken

nvvcc
nvcg

Werkzaam bij klinieken

Kliniek Dokter Frodo Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Frodo Gaymans

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
93
17 september 2018 Fillers
“ Deskundig advies ” Leon

Vanaf het binnen komen, de behandeling en het weggaan voelde als een warm bad. Dokter Frodo en alle medewerkers geven een zeer deskundig advies en…

97
17 september 2018 Fillers
“ Eerlijk advies ” Anonieme gebruiker

Een persoonlijke benadering, goede uitleg e een eerlijk advies leiden tot vertrouwen in de behandeling. Het resultaat van de behandeling is erg mooi.

90
11 september 2018 Fillers
“ Duidelijk en prettige uitleg ” Anonieme gebruiker

Duidelijk en prettige uitleg. Alle vragen worden beantwoord. Het resultaat is goed zichtbaar. Een eerlijk advies/uitleg m.b.t verwachtingen.