Ervaring bij Kliniek Dokter Frodo

Beoordeling Fillers

99

“Persoonlijk & op maat”

Ik kom al jaren (eens in de vijf, zes maanden) bij Frodo en zijn team, dat behalve ervaren en professioneel ook gewoon heel aardig en gezellig is. Bij binnenkomst is sfeer meteen fijn, ik ben er altijd volkomen op mijn gemak. Wat ik goed vind, is dat ze alle tijd voor je nemen en gedurende de jaren een (foto-)dossier bijhouden van wat er verandert aan je gezicht en huid, en welke behandelingen je hebt gehad. Daarmee krijg je bij ieder bezoek weer een reëel advies dat niet alleen past bij je wensen, maar ook bij je persoon en budget.
Frodo zal nooit te veel doen, is eerder voorzichtig en kan uitstekend uitleggen wat het effect is van een bepaalde behandeling, met alle voors en eventuele tegens. Dat maakt dat je weloverwogen een beslissing kunt nemen. Die zorgvuldigheid vind ik prettig. In combinatie met hun aanpak, zorg en de uiteindelijke resultaten is Kliniek dokter Frodo een betrouwbaar adres voor mij (want het is toch je gezicht waar je iets aan laat doen, daar blijf ik me van bewust).

Afgelopen vrijdag ging ik voor de herhaling van mijn botox-behandeling, die zorgt ervoor dat mijn gezicht een meer rustige, frisse en uitgeruste uitstraling krijgt. Daarnaast heb ik deze keer een fillerbehandeling gehad. De afgelopen anderhalf jaar heb ik een beugel gedragen, daardoor is het volume rond mijn mond veranderd en verminderd. Waar ik eigenlijk verwachtte dat een lipfiller eventueel een oplossing zou zijn, kwam Frodo met het advies mijn kinregio te behandelen. Het effect is subtiel en prachtig, ben er heel blij mee!

Kortom: een fijne, professionele, betrouwbare kliniek waar je een eerlijk advies krijgt over de stralendste versie van je gezicht!

K
Kitty

Kliniek: Kliniek Dokter Frodo

Specialist: Frodo Gaymans (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Kitty beveelt deze kliniek aan

18 oktober 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Dokter Frodo

91
25 maart 2024 Fillers
“ Zeer professional approach. Goede voorlichting, aangename behandelingen. ” Anonieme gebruiker

Vakkundige behandelingen, aangename atmosphere, fijne locatie. Goed georganiseerde praktijk. Kan ik beslist aanraden, je word er goed behandeld.

90
09 april 2024 Fillers
“ Mooi resultaat ” Anonieme gebruiker

Frodo geeft eerlijk advies over wat wel en niet kan en mooi is. Ik ben een betere versie van mezelf.

10
16 maart 2024 Fillers
“ Behandeling wallen ” Naima

De persoonlijke benadering bij Dokter Frodo, waarbij echt geluisterd werd naar mijn wensen, maakte dat ik me direct op mijn gemak voelde. Al mijn…