Ervaring bij Kliniek Amstelveen

Beoordeling Borstvergroting

94

“Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting)”

Ik heb mijn eerste gesprek gehad bij Praktijk Diana Gabriels. Daar werd mij 300 cc geadviseerd. Het gesprek verliep positief en ik zou op zaterdag 13 augustus geopereerd worden in Amstelveen. Ik werd een dag na het gesprek gebeld dat de chirurg die mij zou opereren, nog op vakantie zou zijn. De operatie werd verzet naar maandag 15 augustus en ik zou worden geopereerd door drs. Roosenburg. Ik had daarna een gesprek met drs. Roosenburg. Toen ik bij de kliniek arriveerde, vond ik dat de kliniek er wat oudbollig uitzag en begon ik te twijfelen. Na mijn gesprek met drs. Roosenburg waren mijn twijfels helemaal verdwenen! Drs. Roosenburg raadde mij voor mijn rechterborst 325 cc en in mijn linkerborst 350 cc aan omdat de linker kleiner was. Ik had al een d cup maar ik miste de volume aan de bovenkant. Drs. Roosenburg maakte meteen duidelijk dat hij niet van pompoenborsten hield. Hij is eerlijk en dat vond ik super fijn! Na het gesprek was het wachten op de operatie. Twee weken voor mijn operatie kreeg ik echter een luchtweginfectie. Ik heb toen contact opgenomen met de kliniek. Zij vonden de operatie te gevaarlijk voor mijn longen en zeiden dat ze me pas over 5 weken wilde opereren. Op dat moment was dat natuurlijk klote om te horen maar ik vond het ontzettend netjes dat ze mijn gezondheid belangrijker vonden. De operatie werd verzet naar 27 september. Ik moest me de 27e melden om half 8. Rond half 9 werd ik geroepen en om kwart voor 9 ben ik geopereerd. Nadat ik wakker werd, kreeg ik een beschuitje en thee. Daarna mocht ik plassen. De drains werden verwijderd (wat gelukkig geen pijn deed!) en om 11 uur zat ik weer in de auto richting huis. De eerste dag naar mijn operatie kon ik moeilijk uit bed. De andere dagen ben ik zelf uit bed gekomen, ik heb mezelf aangekleed. Ik ben ontzettend kleinzerig maar ik heb totaal geen pijn gehad aan mijn borsten. Gisteren zijn de hechtingen verwijderd. Dit gesprek had ik bij drs. De Cates. Ook dit gesprek ging goed. Littekens zitten in de plooi van mijn borst en zien er nu al zo mooi uit! Ik ben zo blij met mijn borsten. Ze zijn vanaf dag 1 best zacht en zijn heel natuurlijk. Ik heb ronde implantaten maar het valt zo natuurlijk. Ik heb inderdaad geen pompoenborsten gekregen. Het volume is terug aan de bovenkant. Ik vind ze helemaal geweldig! Ik raad iedereen deze kliniek aan en vooral drs. Roosenburg!

R
Rowena

Kliniek: Kliniek Amstelveen

Specialist: Willem Roosenburg (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Rowena beveelt deze kliniek aan

12 oktober 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Amstelveen

90
08 januari 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Anna

Op 11 augustus j.l. heb ik een borstvergroting laten doen. Als ik had geweten dat het resultaat zo mooi en natuurlijk zou zijn had ik het 10 jaar…

97
20 februari 2015 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Kristel

Nog geen 2 weken geleden is mijn grote wens in vervulling gegaan, een borstvergroting.

81
04 september 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Linda

Al jaren erg onzeker ivm mijn cup aa. Nu bijna 30 eindelijk de stap genomen! Nu al blij ik heb 375 mentor high profile gekregen.