Kliniek Amstelveen

Groenhof 1132e etage, 1186 EX Amstelveen (Nederland)
73

Over Kliniek Amstelveen

Kliniek Amstelveen is ACCZ | A Klinieken geworden:

ACCZ | A Klinieken Topklinieken voor esthetische, plastische en cosmetische chirurgie, gezichtsverjonging en contourcorrecties.

Wanneer u kiest voor een behandeling bij ACCZ, bent u verzekerd van de juiste zorg op het hoogste niveau. Al zes jaar op rij zijn wij de best beoordeelde kliniek (in Nederland en Duitsland) op het gebied van ooglidcorrecties, borstvergrotingen, liposuctie, schaamlipcorrecties, facelift, injectables, borstlift en genitale correcties.

Naast de constante aandacht voor kwaliteit van middelen en mensen, is er bij ons vooral ook veel aandacht voor u. In een ontspannen sfeer krijgt u persoonlijke begeleiding. Dit zult u ervaren tijdens het eerste kosteloze en vrijblijvende consult maar ook voor, tijdens en na een eventuele behandeling.
Wij streven naar tevreden cliënten waarbij de resultaten voldoen aan het verwachtingspatroon. Doordat wij alleen werken met de beste en meest ervaren plastisch chirurgen en specialisten kunnen wij de kwaliteit waarborgen en kunt u zich verheugen op een natuurlijk mooier resultaat.

Door een goed doordachte bedrijfscultuur hebben wij het mogelijk gemaakt om zeer efficiënt te werken. Voor u als cliënt betekent dit dat wij onze behandelingen tegen scherpe tarieven kunnen aanbieden.

ACCZ | A Klinieken werkt volgens de richtlijnen van de IGZ, beschikt over het ZKN Kwaliteitskeurmerk en is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

 

 

 

 

 

Lees verder
Kliniek Amstelveen Groenhof 113 2e etage 1186 EX Amstelveen (Nederland)
Shai Fortuin Plastisch Chirurg Bekijk profiel
Refaat Karim Plastisch Chirurg Bekijk profiel
Vito Koeijers Plastisch chirurg Bekijk profiel
Edwin van Onselen Plastisch Chirurg Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00

Score van Kliniek Amstelveen

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service

Beoordelingen van Kliniek Amstelveen

10
14 februari 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Diana

Dr. Karim is een fantastische plastisch chirurg met een hart voor de patiënt. Hij neemt de tijd voor je vragen en streeft er naar om jou de beste…

91
21 juni 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Kim

ik ben erg tevreden over mijn borstvergroting door dr Karim. ik had een 70AA en wilde graag een stuk grotere borsten. dr Karim was erg eerlijk en zei…

10
18 juni 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Sophia van den Vorstenbosch

Ben via mijn nichtjes die allemaal bij dhr schietecatte is geweest bij hem terecht gekomen,ze hebben mij hem aanbevolen en ben echt indirect na hem…