Ervaring bij Kliniek Amstelveen

Beoordeling Borstvergroting

84

“Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting)”

Ik had mijn eerste consult in Barendrecht, dit verliep heel fijn en ik besloot direct een afspraak in te plannen met de Plastisch chirurg en een datum vast te zetten voor de operatie. Helaas bleek een week voor de operatie dag dat de plastisch chirurg niet kon opereren vanwege een gebroken vinger. Ik kon de volgende dag in Amstelveen voor een consult bij Dr Gabrietz.. Na ruim 2 uur wachten, doordat de operaties waren uitgelopen werd ik door een nog steeds uiterst vriendelijke en fruitige Dr Gabrietz ontvangen voor een heel fijn en relax gesprek, hij nam echt alle tijd voor me. Ik was er snel van overtuigd dat ik een week later graag mooie grotere borsten van hem wilde krijgen!
Op de dag van de operatie ging alles heel vlug en voor ik het wist lag ik op de OK, supervriendelijk personeel ook hier. Op de uitslaapkamer hele lieve mensen die je heel goed in de gaten houden en met humor oppeppen!
Pijn was goed te doen enkel stijf en wat opgeblazen door het vocht, nu na 2 dagen vergaat het me eigenlijk heel goed! Ik ben heel tevreden over alles!
Ik raad de kliniek van Diana Gabriels zeker aan, het lijkt soms een beetje op een fabriek maar het goede personeel maken alles goed!

L
Lidian

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
Lidian beveelt deze kliniek aan

03 oktober 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Amstelveen

10
05 juni 2014 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Daphne Cornelissen

Zeer vriendelijk mensen , duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je en luisteren naar je wensen.

98
24 april 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Sandra

Ik ben geopereerd bij Diana Gabriels in de Amstelveen kliniek. Mijn pc was Dr. Hupkens. Ik ben super tevreden. Al het personeel was heel vriendelijk.…

99
15 januari 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Sevre

Ik ben door dokter Karim geopereerd, wat een kundige man! Hij heeft mij goed geadviseerd en geholpen, mijn borsten zijn echt nog mooier geworden dan…