Ervaring bij Kliniek aan de Maas

Beoordeling Laser behandeling

10

“Uitstekende expertise ”

Ik had een afspraak bij de huidtherapeute om twee rode plekjes op mijn decolleté te verwijderen. De huisarts had de plekjes eerder onderzocht, er was niets mis mee en ze konden met een laserbehandeling verwijderd worden.
Wat een geluk dat er bij de Kliniek aan de Maas grondig (voor)onderzoek plaatsvindt. Na bestudering van de plekjes door de huidtherapeute bleek het wel degelijk huidkanker te zijn. De ingreep in het ziekenhuis heeft inmiddels plaatsgevonden. Zodra de hechtingen verwijderd zijn, kan ik bij de Kliniek aan de Maas terecht voor de behandeling van het litteken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed komt.
Binnen ons gezin komen we regelmatig bij de Kliniek voor laserontharing, botox tegen transpireren en fillerbehandelingen. Alle behandelingen verlopen altijd op een prettige, deskundige en correcte manier.
Wij raden de Kliniek aan de Maas zeker aan!

D
Daniëlle

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Daniëlle beveelt deze kliniek aan

07 maart 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek aan de Maas

10
12 juli 2022 Laser behandeling
“ Laserbehandeling ” VLV

Ik ben super tevreden, het word goed uitgelegd wat je behandelt wilt hebben. Heel vriendelijk!!! Hier kom ik zeker weer terug!

10
07 juli 2022 Laser behandeling
“ Ik ben echt super blij! ” N.M.F.

Ik was/ben ontzettend onzeker over de acnelittekens in mijn gelaat. Na heel veel klinieken uitgekomen bij KadM. Wat een verademing! Een volledig…

91
06 mei 2021 Laser behandeling
“ Beoordeling Kliniek aan de Maas (Behandeling: Laser behandeling) ” Anonieme gebruiker

Tijdens de voor- en nabehandeling werd alles helder uitgelegd, duidelijk en professioneel. De behandeling zelf was goed uit te houden. Goede service!