Ervaring bij Joost Kroon - Cosmetische Kliniek

Beoordeling Botox

10

“Zeer tevreden over het resultaat en het contact! ”

In mijn werk in de zorg als therapeut is de non-verbale communicatie met mijn clienten belangrijk, clienten moeten kunnen zien dat ik mij inleef en dat ik reageer op hen wanneer ze hun vaak voor hen lastige informatie met mij delen. Voor mij was het dus belangrijk dat ik niet "strak van de botox" kwam te staan, maar dat ik naast een goed resultaat (frissere blik, geen frons meer en minder diepe lijnen op mijn voorhoofd / verzachten kraaienpootjes) ook in staat moest blijven om non verbaal met mijn gezichtsuitdrukkingen te kunnen blijven communiceren.

Ik heb nu drie keer een botox behandeling gehad waarbij mijn voorhoofd, frons en kraaienpootjes behandeld zijn. Door toeval (en de beschikbaarheid van mijn eigen agenda) ben ik door drie verschillende artsen behandeld ben en dat de ervaring gelijk was: goede uitleg, vriendelijk, fijne sfeer, kwalitatief goed werk en geen enkel moment het gevoel gehad dat ik een nummer voor hen ben geweest. Naast de artsen, heb ik ook alle contact momenten met de medewerkers van het front office als heel prettig ervaren.

En het resultaat? Ik ben er erg blij mee! Iedereen mag weten dat ik een botox behandeling heb gehad, daar maak ik geen geheim van, maar ik vind het fijn dat mensen aangeven dat ik er fris uitzie en dat mijn blik meer open is en dat ze dan verbaast zijn dat dit (vooral) door de botox behandelingen komt. De kliniek zegt voor behoud van natuurlijke expressie te staan en dat kan ik dus zeker beamen. Zeer tevreden!

A
Alwin

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Alwin beveelt deze kliniek aan

19 augustus 2020

1 reactie

Joost

Beste Alwin,
Super veel dank voor het delen van deze mooie ervaring.
Tot ziens! Team Joost Kroon

Geplaatst op: 21 augustus 2020 17:42 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of

Reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Joost Kroon - Cosmetische Kliniek

88
18 september 2018 Botox
“ Erg goed ” Anonieme gebruiker

10
25 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Joost Kroon - Cosmetische Kliniek (Behandeling: Botox) ” Jennifer

Ik ga naar Joost Kroon voor Botox behandelingen tegen migraine. Ik heb de zwaarste migraine, migraine type 3 en clusterhoofdpijnen, en ben…

10
11 januari 2017 Botox
“ Beoordeling Joost Kroon - Cosmetische Kliniek (Behandeling: Botox) ” Soraya

Ik was er in november 2016, kliniek gaf mij een huiselijke gevoel. Eenmaal binnen zakte de drempel naar 0. Alleen het loopt uit dat vond ik jammer ivm…