Ervaring bij Faceland Utrecht - Dania Alissa

Beoordeling Schaamlipcorrectie

10

“Dr. Dania Alissa als behandelend arts.”

Een zeer kundige arts, direct, eerlijk duidelijk en toch heel lief. Ze legt alles heel goed uit en stelde mij enorm op mijn gemak. Tijdens het consult schoot ik in tranen waarop ze heel lief en begripvol reageerde.

Tijdens de operatie was ik erg gespannen en zenuwachtig. Maar Dr. Dania Alissa en haar lieve assistent Merwah stelde mij enorm op mijn gemak. Ze luisteren goed naar wat je aangeeft, Ook vroegen ze beide meerdere malen hoe ik me voelde, hoe het met mij ging en of ik pijn ect. voelde. De operatie ging best snel voor mijn gevoel al was ze toch wel een uur met me bezig. Voor mijn gevoel leek het allemaal veel korter omdat ze zo lief waren voor me en mij echt op mijn gemak stelde. Ik ben nu al enorm blij met het resultaat, zelfs met de zwelling en hechtingen er nog in. Over 4 weken mag ik terugkomen voor de controle, maar zijn ze bij Faceland 24/7 bereikbaar na een operatie met eventuele spoed of complicaties, daarmee ga je sowieso al met een gerust gevoel naar huis, wetende dat als er iets zou gebeuren je toch kan bellen!


Ik ben echt ontzettend blij dat ik deze operatie heb laten uitvoeren door Dr. Dania Alissa en ook haar lieve assistent Merwah heeft mij er goed doorheen geholpen dat ik ze beide na de operatie een dikke knuffel heb gegeven!! De pijn valt echt reuze mee, het brand allemaal een beetje maar ik kan NIET zeggen dat het "heel erg pijnlijk" is. Ik gebruik alive feminax en heb zelfs heerlijk geslapen in de nacht na de operatie!! Nabloeding was echt minimaal!!! Het plassen was even spannend maar tijdens het plassen water mee spoelen over het gebied en je voelt er niks van! Het voelt zelf prettig om de wond regelmatig te spoelen met water, maar dit is ook een instructie voor de nazorg.

Ik denk ook dat goed voorbereiden het halve werk is. Omdat Dr. Dania Alissa je echt goed voorbereid op alles, tijdens het consult, de operatie, de eventuele complicaties en nazorg dat je goed weet wat je te wachten staat en het allemaal enorm meevalt omdat je je metaal echt goed kan voorbereiden!

Kort om samen gevat, Dr. Dania Alissa is een arts die ik zeer goed en hoog aanschrijf en zeker kan aanraden aan alle vrouwen die dit willen laten doen of overwegen.


Dr. Dania Alissa en assistent Merwah enorm bedankt voor deze zeer prettige ervaring en het mooie resultaat!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Faceland Utrecht - Dania Alissa

Specialist: Dania Alissa (Syrische plastisch chirurg/ Cosmetisch arts KNMG)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

17 mei 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Faceland Utrecht - Dania Alissa

10
15 maart 2024 Schaamlipcorrectie
“ Goede arts ” Anonieme gebruiker

De behandeling was pijnloos! Na een week weer kunnen werken. Blij met resultaat! Vriendelijke arts met duidelijk uitleg.

10
30 april 2024 Schaamlipcorrectie
“ Pijnloze behandeling en professionele hulp ” Agata

Zeker een aanrader om bij Dokter Alissa te komen voor een behandeling. Professionele en top kwaliteit service.

84
12 december 2023 Schaamlipcorrectie
“ Goede ervaring! ” Anonieme gebruiker

Ik ben geweest voor een schaamlipcorrectie. Dania is ontzetten lief: zij legt uit wat zij precies aan het doen is en gaat ook met je kletsen. Dit…