Ervaring bij Faceland Utrecht - Dania Alissa

Beoordeling Schaamlipcorrectie

92

“Het viel me hardstikke mee; echt een aanrader!! ”

Ik hoop dat ik met deze review andere vrouwen die twijfelen kan geruststellen, want mij is de behandeling en nazorg echt meegevallen. Ik heb zelf ook lang getwijfeld, en nu het er eenmaal op zit denk ik; dat had ik eerder moeten doen.

mijn dank aan Dania Alissa; zij heeft mij geweldig geholpen en ik vind haar een fijne en kundige arts die ik compleet vertrouwde.
Op de dag van de operatie was ik erg nerveus, maar de hele procedure valt mee; het is vergelijkbaar met naar de tandarts gaan. De verdovingsprikjes heb ik niet gevoeld dankzij het smeren van emla creme, hooguit vergelijkbaar met een kneepje in je arm. Ik raad het smeren van de creme dus zeker aan. Verder voel je uiteraard niets.

Ik was persoonlijk banger voor het herstel, want ik had van anderen en van Dania begrepen dat het toch wel pittig kon zijn. Ik had daarom 1 week helemaal vrij genomen en twee weken thuisblijven was mogelijk.
Uiteraard is het herstel van iedereen anders, maar ik vond het echt heel erg meevallen. Ik heb zelf de dag van de operatie echt last gehad, het gebied brandde enorm, toen heb ik paracetamol en ibuprofen genomen. Toen ik de volgende dag wakker werd vond ik pijnstillers al niet meer nodig, al heb ik wel wat paracetamol geslikt na dag drie omdat ik dacht dat dat misschien wel slim is om mogelijke infectie te voorkomen. Hoewel lopen en het gebied spoelen/drogen onprettig waren de eerste dagen, valt het me echt mee. Blijf drie dagen in bed, koel het gebied goed en ik had daarna dus weinig last. Ik zit nu op dag vijf en de zwelling is aan de rechterkant al helemaal weg, verder kan ik prima lopen, de was doen, koken enzo. Blijf wel rustig aan doen om het herstel niet te verstoren.
Het is echt niet nodig om bang te zijn.
Bedankt aan faceland voor de service en hulp, jullie maken deze behandeling heel toegankelijk. Het enige wat ik nog zou aanraden zijn specifiekere instructies wat betreft nazorg op papier; zelf had ik door de zenuwen sommige dingen wel graag nog op papier willen nalezen, en de toegestuurde instructies waren vrij beknopt.


A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Faceland Utrecht - Dania Alissa

Specialist: Dania Alissa (Syrische plastisch chirurg/ Cosmetisch arts KNMG)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

03 januari 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Faceland Utrecht - Dania Alissa

84
12 december 2023 Schaamlipcorrectie
“ Goede ervaring! ” Anonieme gebruiker

Ik ben geweest voor een schaamlipcorrectie. Dania is ontzetten lief: zij legt uit wat zij precies aan het doen is en gaat ook met je kletsen. Dit…

10
06 maart 2024 Schaamlipcorrectie
“ Dania allisia is super goed in der werk !! ” Romy

Dania allisia is een super lieve goeie vrouw en heel goed in der werk ik voelde helemaal niks van de ingreep ik raad iedereen dania aan ze stelt je…

10
15 maart 2024 Schaamlipcorrectie
“ Goede arts ” Anonieme gebruiker

De behandeling was pijnloos! Na een week weer kunnen werken. Blij met resultaat! Vriendelijke arts met duidelijk uitleg.