Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Liquid Facelift

99

“Fantastisch”

Ruim 2 weken geleden ben dr Aniel Sewnaik behandeld en heb ik een liquid facelift laten doen omdat ik me stoorde aan de verschijnselen van veroudering.

Ik werd heel deskundig geholpen op een prettige en rustige manier, dr Sewnaik nam echt de tijd om te bekijken wat hij voor mij zou kunnen betekenen.
Zelf stoorde ik me erg aan de lijnen tussen mijn neus en mijn mond en de verslapping van mijn wangen, deze zorgde voor een vermoeid en ietwat triest uiterlijk.

Meteen na de behandeling zag ik al een groot verschil, ook werd mij medegedeeld dat dit zelf is de komende weken nog beter zou worden en dit was zeker het geval de lijnen waar ik me zo aan stoorde waren zo goed als verdwenen.

Ik had geen idee wat ik kon verwachten, had nog nooit iets laten doen,de behandeling verliep soepel ,werd goed geïnformeerd en na verdovingscreme vrijwel pijnloos.

Ik ben erg blij met het resultaat, het ziet er natuurlijk uit (niemand heeft mij nog gevraagd of ik 'iets' gedaan heb 😀) maar krijg wel complimenten over dat ik er goed uit zie!
Kortom ik ben dik tevreden met een frisser en jonger uiterlijk zonder er plastic uit te zien. 👌👍

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Essential Aesthetics

Specialist: Aniel Sewnaik (Gelaatschirurg )

Behandeling: Liquid Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

26 juli 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

10
12 september 2013 Liquid Facelift
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Liquid Facelift) ” Josefine

Ik overwoog al zeker 2 jaar om een facelift te ondergaan en zag de advertentie van Essential Asthetics in de statige villa in Wassenaar. Een zeer…

10
22 februari 2021 Liquid Facelift
“ 8 jaar trouw aan Essential Aesthetics!! ” Netti

Ik ben al 8 jaar een klant bij Essential Aesthetics. Ik heb meerdere behandelingen gehad voor anti-aging (fillers, botox en vitamine injecties). Ik…

92
02 juli 2015 Liquid Facelift
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Liquid Facelift) ” Carla

Ik heb een liquid facelift laten doen in deze kliniek . De arts heeft me goed voorbereid en goed geholpen. Mijn ervaring is dat het niet pijnloos is…