Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Topteam Eberson”

Na lange tijd twijfelen over waar en welke clinic ik zou gaan voor een haartransplantatie, ben ik via een vriend bij Eberson Hair Clinic gekomen.
In Oktober op advies/intake gesprek geweest en voelde meteen goed. Arts nam de tijd voor je, besprak alle mogelijkheden die er waren, gaf veel advies mee. Liet ook veel voorbeelden zien. Eigelijk nadat ik thuis terug kwam van dat gesprek besloten om daar behandelt te willen worden.
De communicatie was ook top, telefonische en via de mail. Toen was snel de afspraak gemaakt.
Vrijdag 10 januari was de dag. Uiteraard wat spanning maar bij binnenkomst gaat alles zo relax zodat je gelijk op je gemak bent. Nemen de tijd voor je en zijn zelf ook kritisch wanneer de haarlijn word afgerekend, dat was echt een goed gevoel, niet dat er zo na 1x tekenen het goed word bevonden. Ze kijken er alle 3 heel goed naar wat bij jou past. Mijn wens was dat het natuurlijk bij mij zou passen en dat kwam er ook zo uit. Heb mij op mijn gemak gevoeld tijdens de behandeling, leuk praatje erbij, de interesse in jouw als persoon dat is er, je hebt het gevoel dat je niet zo als klant zit. Niks was te gek voor mij, drinken, eten, snoepje tussendoor. Aan alles was gedacht zodat ik heel relax de behandeling door ging.
Voor de nazorg werd alles goed uitgelegd, kon alles vragen al was er iets niet duidelijk.
Tijdens mijn nazorg elke dag wel contact met 1 van het team. Geven je goed advies en het verloop van de nazorg gaat goed.
Wanneer je twijfelt over welke Clinic je wilt gaan, zou ik je alleen al het advies geven om op gesprek te gaan bij Eberson Clinic zodat je het zelf kan ervaren.

N
Niels

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Niels beveelt deze kliniek aan

17 januari 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

10
10 november 2023 Haartransplantatie
“ Deskundig advies, fijne sfeer en goede aftercare ” Michiel

Naar aanleiding van een advies gesprek (wat heel fijn liep) heb ik een afspraak gemaakt voor 2900 grafts. Dit werd over 2 dagen verdeeld en in die…

10
22 april 2024 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” K

98
19 maart 2024 Haartransplantatie
“ Vorig jaar behandeld en nu 11 maanden verder met een mooi resultaat ” Carl S.

Ben nu 2 keer behandeld bij deze kliniek. Tot nu toe zeer tevreden over de vlotte behandelingen en de top service die zij geven.