Ervaring bij Eberson Hair Clinic

Beoordeling Haartransplantatie

96

“Beoordeling Eberson Hair Clinic (Behandeling: Haartransplantatie)”

Al een jaar of twee denk ik na over het laten uitvoeren van een haartransplantatie. Een paar weken geleden heb ik het eindelijk laten doen. De Eberson HairClinic was voor mij de derde kliniek waar ik op consult gesprek ben geweest. Eigenlijk door het lezen van reviews over dr. Eberson kwam ik op zijn website terecht. Deze reviews staan voornamelijk bij een andere kliniek waar de dokter in het verleden werkzaam was. Het consultgesprek kwam ontspannen op me over en heb eigenlijk direct al een afspraak gemaakt voor de behandeling.Ik heb 1000 grafts laten zetten. Het uithalen van de haren duurde ongeveer 3 uur. Na de lunch worden ze ingezet, dit heeft iets langer dan 3 uur geduurd. Qua pijn tijdens de behandeling valt het erg mee. Af en toe even doorbijten maar dan heb je waarschijnlijk ook wat . Behandeling kwam professioneel op me over en ook zijn twee assistentes zijn professioneel en erg vriendelijk.Na de behandeling zou mijn advies zijn om zeker een week vrij te nemen, omdat het toch goed zichtbaar is. Daarna vallen de korstjes eraf en kan je gewoon weer naar je werk/studie. Nu ruim twee weken later, ziet het gebied waar de haren zijn bijgezet er netjes uit. Aan de achterzijde waar de haren zijn uitgehaald is het nog een beetje gevoelig. Nu nog even 6 tot 12 maanden wachten op het resultaat…  Als ik het niet vergeet upload ik tegen die tijd een foto..

D
Dirk

Kliniek: Eberson Hair Clinic

Specialist: Harald Eberson (Haartransplantatie specialist & Medisch directeur Eberson Hair Clinic.)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • -Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,5Deskundigheid medische staf
  • -De behandeling
  • 10Persoonlijke service

15 januari 2013

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic

10
20 juli 2019 Haartransplantatie
“ Superblij met mijn haartransplantatie! ” Jorick

Het was voor mij zeer moeilijk een keuze te maken tussen alle klinieken/artsen. Na wellicht wel een jaar van research bij Eberson uitgekomen.

10
03 juli 2019 Haartransplantatie
“ Uitstekende nazorg en zeer tevreden met het resultaat! ” Anonieme gebruiker

In tegenstelling tot andere klinieken die ik voor een consult heb bezocht kreeg ik bij Eberson gelijk een vertrouwd gevoel. Eberson geeft tijdens de…

97
11 juli 2019 Haartransplantatie
“ Eberson Hair Clinic, zeer deskundig ” Angelo

Zeer deskundig team en alles wordt voor je geregeld.