Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

90

“Beoordeling Eberson Hair Clinic BV (Behandeling: Haartransplantatie)”

In april dit jaar heb ik als vrouw een fue haartransplantatie uit laten voeren bij Eberson Hair Clinic om mijn haarlijn te verlagen. Voor de behandeling heb ik bij verschillende klinieken een consult gehad. Bij dr Eberson kreeg ik verreweg het beste gevoel. Hij dacht met me mee over hetgeen het beste bij me zou passen en ik voelde me bij hem ook echt op mijn gemak. Ik heb daarom ook niet lang gewacht met het maken van een afspraak voor de transplantatie. Toen ik daar aankwam werd ik door dr Eberson en zijn lieve assistente (Shirley) ontvangen. Hij heeft toen eerst in samenspraak met mij de haarlijn afgetekend (uiteraard geheel naar eigen wens) om te kunnen zien hoe het uiteindelijk ongeveer zou worden.

De behandeling begon vervolgens met het kaalscheren van een plek op mijn achterhoofd. Ik heb voor een haarsparende transplantatie gekozen, zag het niet echt zitten om helemaal kaal te zijn. Vervolgens zijn ze begonnen met het verdoven van het donorgebied. Het verdoven voelde ik wel even maar gelukkig deed het niet veel pijn. Daarna zijn de grafts eruit gehaald (in totaal 1200 in twee dagen tijd). Toen alle nodige grafts voor die dag eruit zijn gehaald hebben we even gepauzeerd. Na de pauze werd mijn voorhoofd verdoofd, waar ik nagenoeg niets van voelde. Daarna werden de sneetjes gemaakt en konden ze beginnen met het plaatsen van de grafts. De volgende dag is eigenlijk op dezelfde wijze verlopen als de eerste dag. Nadat alle grafts de tweede dag waren geplaatst zag ik het eindresultaat, dit zag er meteen echt super goed uit. De haarlijn was echt mooi geworden en ik was super tevreden met het resultaat. Voordat ik kom gaan heb ik nog wat uitgebreide instructies gehad met betrekking tot de nazorg en een aantal behandelproducten meegekregen die ik de daaropvolgende dagen moest gaan gebruiken.

De kliniek van dr Eberson is echt een aanrader. Het was er in de tijd dat ik er was erg gezellig, dr Eberson en zijn assistente werken heel erg goed samen en ik ben echt super tevreden over het eindresultaat. Eberson Hair Clinic, nogmaals bedankt!

N
Najat

Kliniek: Eberson Hair Clinic BV

Specialist: Harald Eberson (Haartransplantatie specialist & Medisch directeur Eberson Hair Clinic.)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,3Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Najat beveelt deze kliniek aan

18 juni 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

98
19 maart 2024 Haartransplantatie
“ Vorig jaar behandeld en nu 11 maanden verder met een mooi resultaat ” Carl S.

Ben nu 2 keer behandeld bij deze kliniek. Tot nu toe zeer tevreden over de vlotte behandelingen en de top service die zij geven.

10
10 november 2023 Haartransplantatie
“ Deskundig advies, fijne sfeer en goede aftercare ” Michiel

Naar aanleiding van een advies gesprek (wat heel fijn liep) heb ik een afspraak gemaakt voor 2900 grafts. Dit werd over 2 dagen verdeeld en in die…

10
07 december 2023 Haartransplantatie
“ Top ervaring ” Anne

Vanaf het begin tot het einde was alles echt enorm goed geregeld. De specialist, en ook het team, is zeer kundig en ik heb alles als zeer plezierig…