Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

98

“Professioneel, realistisch, betrouwbaar”

Vanaf het eerste consultgesprek had ik een goed gevoel bij Eberson. Ik was op zoek naar een betrouwbare kliniek met vriendelijke mensen dicht bij huis met een eerlijk en realistisch verhaal. Ik kwam niet met de gedachte dat ik even de dichte coupe zou terugkrijgen van toen ik zestien was. De kliniek was hier ook eerlijk in. Geen wonderverhalen of andere mooie verkoopverhalen. Gewoon een realistisch mooi resultaat.

De behandeling zelf verliep prima. Duidelijke instructies, gezellige gesprekken met de mensen daar en ook nog de mogelijkheid om series te gaan kijken op Netflix.

De verdovingen vielen me heel erg mee. Dankzij een trilapparaat (wat je afleidt) voelde je er bijna niets van. Tijdens het ‘oogsten’ van het donorhaar uit je achterhoofd lig je op je buik. Bij het echte architectenwerk kun je ontspannen op je rug liggen en Netflix oid kijken. De tijd vliegt dan voorbij.

Ik had een tweedaagse behandeling en ging tussendoor naar huis. Deels schuin/rechtop geslapen opdat zwellingvocht weg kan zakken. Dit gold ook voor de dagen na de behandeling. Ging me goed af. Ik deed zelfs voor de zekerheid ovenwanten aan omdat ik mezelf niet vertrouwde tijdens mn slaap dat ik er niet aan zou kriebelen oid. Gegarandeerd hilarisch gezicht voor je partner naast je. Dankzij de goede instructies en het netjes hieraan houden weinig zwellingen gehad.
Ik had twee weken vrijgenomen en het was bijna niet te zien dat er iets aan gedaan was behalve mn geschoren coupe.

Nu een jaar later heel erg tevreden met het resultaat. Mijn inhammen kleiner en het uitgedunde haar bovenop was weer aangevuld. Ik hoef niet meer de hele tijd mn haren naar voren te duwen om kaalheid te verbergen. Heerlijk! De reacties uit mijn omgeving waren ook erg positief.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Eberson Hair Clinic BV

Specialist: Harald Eberson (Haartransplantatie specialist & Medisch directeur Eberson Hair Clinic.)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

01 februari 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

10
07 december 2023 Haartransplantatie
“ Top ervaring ” Anne

Vanaf het begin tot het einde was alles echt enorm goed geregeld. De specialist, en ook het team, is zeer kundig en ik heb alles als zeer plezierig…

90
10 april 2024 Haartransplantatie
“ Topkliniek ” Anonieme gebruiker

De behandelaar straalt deskundigheid en vertrouwen uit. Geen mooie sales praatjes en duidelijk over wat de resultaten kunnen zijn. De behandeling zelf…

98
19 maart 2024 Haartransplantatie
“ Vorig jaar behandeld en nu 11 maanden verder met een mooi resultaat ” Carl S.

Ben nu 2 keer behandeld bij deze kliniek. Tot nu toe zeer tevreden over de vlotte behandelingen en de top service die zij geven.