Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

96

“Uitstekend verzorgde behandeling (ondanks spanning)”

Het dunner worden van het voorste gedeeldte van mijn hoofdhaar stoorde mij, na enigzins online inlezen leek een haartransplantatie een geschikte methode om een voller haargezicht te geven.



Bij het verkennen van de klinieken stond voor mij vast dat het draaide om een natuurlijk resultaat, snelle hersteltijd (geen grove wonden), een kundige arts (met het oog op de toekomst qua grafts) en enigzins dichtbij huis.



Na verkenning op internet kwam ik bij Eberson uit. De resultaten op de foto's van deze kliniek spraken mij het meest aan en een consultgesprek was gepland.



Gedurende het consultgesprek viel mij op dat de arts erg betrokken was, invoelend, meelevend en naast de client stond voor de optimale afweging van grafts, behandeling en aangezicht.



Terug naar huis voelde dit als een belangrijke behandeling die ik van tevoren wilde, toch was het even overwegen of de financiele lasten tegen de baten opwogen. Ook het online verkennen maakte wat bang (grove kuif, rechte haarlijnen, grove wonden). In eerste instantie was het lastig hierdoor de knoop door te hakken, maar alsnog toch gedaan. De maand die erop volgde was spannend, ook met het oog op een week niets doen.



Begin deze maand was het zover, de behandeling stond gepland en was erg gespannen. Vroeg in de ochtend werd ik ontvangen in de kliniek, waar ik op die dag de enige patient was. Hierdoor was volle aandacht van het team op een behandeling gerricht wat heel klantgerricht en goed aanvoelt.



Kort werd er even besproken wat er ging gebeuren, waarna de haarlijn werd getekend en het resterende haar werd afgeschoren. Hierna mocht ik op mijn buik gaan liggen, waarbj de grafts achteruit het hoofd werden gehaald. Ik enige fobie voor naalden met spanning, werd zeer rustig en beheerst verdoofd waarbij een apparaatje werd gebruikt wat afleide van de injecties. (dit was uiterst fijn voor een verdoving). Vervolgens werden de grafts geoogst, dit is wel een lang proces maar het hoort erbij. Gelukkig merk je wel aan het team dat je in goede en ervaren handen bent.



Daarna was er een middagpauze met verzorgde lunch en werd er weer aan de slag gegaan. Het inplaatsen van de grafts gaat snel en ontspannen (eerst worden er nog wel gaatjes gemaakt in de hoofdhuid).



Aan het einde van de middag kon ik mijn nieuwe haarlijn zien (zeer mooi natuurlijk, niet te recht) en terug naar huis waar het herstel begon.



Het herstel heb ik in eerste instantie iets onderschat (het is toch daadwerkelijk een operatie ipv haartjes verplaatsen). Zo moest ik de eerste avond veel drinken, naar de wc en rechtop slapen voor het helen van het ontvangstgebied (de donor achterop voelt ok). En de dagen erna rusten (slaappositie) en sprayen met spray van de kliniek. (toch was ik goed geinformeerd door de kliniek om 14 dagen rustig aan te doen en eerste dagen echt te rusten)



Na een week is het herstelproces zo goed als gedaan. Slaapt weer goed, achterop is haast geen behandeling zichtbaar, voorop (ontvangstgebied) zitten wat korstjes en kan weer ontspannen dingen doen.



Nu zit ik op 1,5 week na de behandeling en ben erg tevreden als ik naar mijn haarlijn kijk (deze gaat vermoedelijk wel wat uitvallen om te versterken komende weken), ook de korstjes zijn zo goed als weg (het ziet er nu gewoon uit als zeer kort geschoren tondeuze 1 a 2).



Ik ben erg tevreden met de behandeling en zeker over de kliniek die ook goed en behulpzaam via whatsapp bereikbaar zijn en regelmatig vragen hoe het herstel verloopt (zeer attent). Als je een haartransplantatie overweegt merk je aan alles dat je hier in een gepassioneerde, zorgdragende, kleinschallige, attente, vriendeljke en strevend voor het optimaal resultaat omgeving bent!



Dank jullie wel en kan haast niet wachten om het resultaat over enkele maanden te zien.





J
J

Kliniek: Eberson Hair Clinic BV

Specialist: Harald Eberson (Haartransplantatie specialist & Medisch directeur Eberson Hair Clinic.)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
J beveelt deze kliniek aan

12 november 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

93
27 maart 2024 Haartransplantatie
“ Fijne kliniek met goede service ” Anonieme gebruiker

Bij Eberson Hairclinic geweest voor een haartransplantatie in verband met inhammen. Vanaf het begin tot nu toe uitstekend behandeld. Het consult was…

10
08 maart 2024 Haartransplantatie
“ Als ik vroeger alles op school had dan kreeg ik ook een 10. ” Martijn

Goede afstemming van de behoefte gecombineerd met deskundige collega’s.

87
07 maart 2024 Haartransplantatie
“ Haartransplantatie zone 1tm3 in 2 sessies ” Teddo

Perfect op elkaar ingespeeld team met jarenlange ervaring.