Ervaring bij DG Clinic

Beoordeling Borstvergroting

10

“Enorm blij met mijn 400cc”

Op zondag 4 oktober jl. had ik mijn eerste consult bij Diana en dr. Damen. Ik was super zenuwachtig. Beiden hebben mij gerustgesteld en alles tot in details uitgelegd. dr. Damen heeft aan de hand van een vooronderzoek aangegeven welke maat protheses het beste bij mijn lijf passen, welke plaatsing en heeft hij de voor- en evt. nadelen goed uitgelegd. Ook heeft hij het verschil tussen Mentor en Motiva uitgelegd. Hij nam echt de tijd voor mij. Bij Diana heb ik vervolgens verschillende protheses gepast en heb ik besloten voor de Motiva round high profile 400cc dual plane te gaan.

Op 13 oktober ben ik door dr. Damen in Oisterwijk geopereerd. Dr. Damen is echt een top arts. Een vakman! Heel kundig, eerlijk en duidelijk. Het medische personeel in Oisterwijk was vriendelijk en zorgzaam. Ze hebben mij vlak voor de operatie gerust gesteld en na de operatie goed bijgestaan. De volgende dag ben ik netjes gebeld om te vragen hoe het met mij ging. Eigenlijk ging het meteen al heel goed. Toen ik 's avonds thuis kwam, heb ik eerst mijn nagels van een gellakje voorzien. Natuurlijk had ik wel last, maar ik heb het met paracetamol en de milde pijnstillers gered. De zware pijnstillers heb ik niet nodig gehad. Ik heb voornamelijk de eerste drie dagen last van mijn rug gehad. Slapen was hels en het omhoog komen uit bed en bank trouwens ook.

Afgelopen zondag had ik mijn eerste controle en zijn de pleisters en de knoopjes van de hechtingen verwijderd. Ik heb een heel mooi subtiel litteken, en mocht ik na twee weken eindelijk weer volledig douchen. Zo fijn!! Mijn borsten zijn nog wel gevoelig. Vooral mijn tepels, maar ik ben er nu al zo blij mee! Had dit veel eerder moeten doen. Kan niet wachten om mooie bh's zonder vulling te kopen.

Ik ben Diana en dr. Damen enorm dankbaar.

S
Soumaya

Kliniek: DG Clinic

Specialist: Arjan Damen (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Soumaya beveelt deze kliniek aan

27 oktober 2020

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van DG Clinic

10
16 oktober 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Ashley

Ik ben bij deze kliniek ( Diana gabriels) terecht gekomen omdat een hoop vriendinnen van mij ook hier zijn geholpen en mijn tante is hier ook geweest…

87
02 december 2020 Borstvergroting
“ Borstvergroting DG ” Julie

Ik heb 2 november mijn borsten laten vergroten bij praktijk Gabriels door Dr Gabrietz. Dr. Gabrietz belde mij op 's avonds na de operatie om te vragen…

10
10 september 2020 Borstvergroting
“ Zeer tevreden! ” Merel

Na jaren ontevreden geweest te zijn met de grootte van mijn borsten, heb ik dan eindelijk een consult ingepland bij praktijk Gabriëls.